*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

انگشت موشکی ایران روی هزاران ماشه قراردارد....

یک تحلیلگر اسرائیلی با به سخره گرفتن سخنان "شیمون پرز ":
ایران بدون مانع پیشرفت‌های تسلیحاتی خود را دنبال می‌کند





یک تحلیلگر صهیونیست با به سخره گرفتن سخنان رئیس رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود " ایران در قدرت نظامی خود مبالغه می‌کند " گفت: ایران بدون مانع ظرف یک تا دو سال آینده به هرآنچه در حوزه نظامی بخواهد دست خواهد یافت.



به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری عرب 48، شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی در واکنش به رزمایش پیامبر اعظم 6 جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که ایران در تبیین قدرت نظامی خود مبالغه می‌کند و هیچ‌گاه نباید در ارزیابی توانمندی‌های نظامی اسرائیل اشتباه کند. این سخنان وی با واکنش برخی از تحلیلگران و مفسران رسانه‌های رژیم صهیونیستی مواجه شد و آنها سخنان وی را سخره گرفتند.
* ایران با موشک‌های خود قدرت هدف قرار دادن اسرائیل را دارد

و در این میان باید به "آلکس فیشمن " تحلیلگر سیاسی روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت " اشاره کرد که روز گذشته با نگارش مقاله‌ای تاکید کرد: ایران می‌تواند با موشک‌های "شهاب 3 " خود که برد آن 1300 کیلومتر می‌رسد و همچنین نوع پیشرفته همین موشک که برد آن تا 1900 کیلومتر افزایش یافته، اسرائیل را هدف قرار دهد.

* ایران می‌تواند روزانه بیش از 10موشک شهاب 3 به سوی

اسرائیل شلیک کند.


فیشمن در ادامه افزود: این یک واقعیت انکار ناپذیر است که ایران می‌تواند، به مدت دو هفته تا یک ماه روزانه بیش از 10 موشک شهاب 3 به سوی اسرائیل شلیک کند.
این تحلیلگر سیاسی صهیونیست با بیان این که اینها داده‌های سری نیست که مقامات صهیونیستی از آن بی‌اطلاع باشند، نوشت: سایت ویکی‌لیکس بارها درباره قدرت موشکی ایران اسنادی را منتشر و تاکید کرده که ایران دارای 400 موشک از نوع شهاب 3 است.


* همه انتظار پیشرفت‌های نظامی ایران را داشتند

فیشمن با بیان این که رزمایش اخیر ایران چیز تازه‌ای را به عرصه نمایش نگذاشت و همه انتظارات چنین پیشرفت‌هایی را از ایران داشتند،‌ افزود: تهدیداتی که برخی از مقامات صهیونیستی از آن سخن می‌گویند، چیز تازه‌ای نیست و ما همواره از سوی ایران مورد تهدید بوده و مقامات اسرائیل به خوبی به این موضوع آگاه بوده‌اند.

* رزمایش اخیر بیانگر تلاش‌های بی‌وقفه ایران برای پیشرفت در


حوزه‌ فناوری موشکی است


تحلیلگر سیاسی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت تاکید می‌کند: رزمایش اخیر ایران در واقع بیانگر تلاش‌های بی‌وقفه و قابل توجه ایران برای پیشرفت در حوزه‌ موشک‌های کوتاه‌برد (تا 1000 کیلومتر) و میان‌برد (تا 1000تا 2000 کیلومتر) و موشک‌های بالستیک است که برد آنها بین 2.500 تا 3.500 کیلومتر در نوسان است.
*بعد از این نگرانی‌های اسرائیل دو چندان خواهد شد

فیشمن بار دیگر و در بخش دیگری از مقاله خود با تاکید بر این‌که این پیشرفت‌ها چیز جدیدی نیست که مورد انتظار نباشد، گفت: به این ترتیب باید مقامات اسرائیلی دریابند تا زمانی که پیشرفت‌های تسلیحاتی ایران تداوم داشته باشد، نگرانی‌ها و دلواپسی‌های اسرائیل نه تنها به قوت خود باقی است که دو چندان نیز خواهد شد.

* پیام ایران به غرب؛ در صورت حمله باید در انتظار پاسخ کوبنده

ایران باشند


وی همچنین به حربه دیرینه‌ای به نام "جنگ روانی " اشاره می‌کند که به اعتقاد فیشمن ایران هوشیارانه از آن در برابر غرب استفاده می‌کند و می‌افزاید: ایران با مهارت از حربه جنگ روانی که در موشک‌های زیر زمینی آن نمود پیدا می‌کند، در برابر شهروندان غربی بهره برده و همواره به غرب گوشزد می‌کند، در صورت مورد حمله قرار گرفتن باید در انتظار پاسخ کوبنده از سوی ایران باشند.


* موشک‌های تهدید کننده اسرائیل "سجیل " و"عاشورا " هستند



به اعتقاد فیشمن، موشک‌هایی که تهدید کننده رژیم صهیونیستی هستند، موشک‌های با برد 1300 کیلومتر و بیشتر است که دارای کلاهکی از نوع موشک‌های شهاب بوده و "سجیل " و "عاشورا " نامیده می‌شوند.


* اطلاعات دقیقی درباره موشک‌های با برد بیش از 2.500 کیلومتر وجود ندارد

وی درباره موشک‌های با برد بیش از 2.500 کیلومتر می‌نویسد: اطلاعاتی دقیقی در این باره در دست نیست که ایران چند موشک از این نوع در اختیار دارد،‌ اما اطلاعاتی وجود دارد که ثابت می‌کند، ایران 6 سال پیش موشک‌های دوربرد "کی اچ55 " اوکراینی را خریداری کرده است.


*ایران مبالغه نمی‌کند؛‌ تسلیحات پیشرفته‌ای در اختیار دارد


تحلیلگر سیاسی روزنامه یدیعوت آحارانوت در پایان مقاله یاد‌آورد می‌شود: تجربه تلخ ما با ایران بار دیگر تکرار شده و این تجربه نشان می‌دهد که ایران تسلیحات پیشرفته‌ای در اختیار دارد و ما اینجا نشسته‌ایم و می‌گوییم که آنها در توان نظامی خود مبالغه می‌کنند.

* ایران طی دو سال آینده به تمام توانمندی‌های نظامی خوددست می‌یابد



فیشمن تاکید می‌کند: بی‌شک ایران ظرف یک تا دو سال آینده به هرآنچه در حوزه نظامی بخواهد دست خواهد یافت و در این راه موفق خواهد بود،‌ چون آنها موانعی در بودجه خود نمی‌بینند که مانع این پیشرفت‌ها شود؛ افزون بر این که قدرت بازدانده‌ای هم وجود ندارد تا ایران را از این پیشرفت‌ها بازدارد.




مقدمه ای بر توان استراتژیک موشکی ایران

1- هرگونه بحث درباره برنامه موشکی ایران مستقیما با بحثی بزرگتر پیوند می خورد و آن هم این است که چه عواملی ایران را به یک قدرت منطقه ای تبدیل کرده است؟ به این سوال معمولا چهار نوع پاسخ داده شده است. پاسخ اول این است که ایران یک قدرت منطقه ای است به این دلیل که هیچ کشور دیگری در منطقه خاورمیانه دارای ظرفیت های انسانی، نهادی و جغرافیایی ایران نیست. پاسخ دوم این است که ایران تنها کشور منطقه خاورمیانه است که یک برنامه هسته ای مستقل و بسیار پیشرفته را از دل انواعی از محرومیت ها و محدودیت ها با موفقیت توسعه داده است. از منظر مادی، برنامه هسته ای موجب شده ایران به یک منبع جدید و تقریبا تمام نشدنی تولید انرژی و همچنین کالاهای قابل صادرات به بازار فناوری های سطح بالا (مانند سوخت هسته ای) دست پیدا کند. از منظر سیاسی هم برنامه هسته ای یک منبع تمام نشدنی تولید اقتدار ملی است که غربی ها به هیچ کشور دیگری در منطقه خاورمیانه اجازه دست یابی به آن را نداده اند. پاسخ سوم این است ایران یک قدرت منطقه ای است به این دلیل که قلب محور مقاومت محسوب می شود. در باره این موضوع بین تحلیلگران تقریبا هیچ اختلاف نظری وجود ندارد که تا وقتی مسئله ای به نام مقاومت وجود دارد ایران قدرت اول منطقه باقی خواهد ماند و دقیقا به همین دلیل هم هست که آمریکا در دوران اوباما تصمیم گرفته به هر قیمت ممکن نوعی سازش را در منطقه ایجاد کند. آمریکایی ها عقیده دارند کوتاه ترین راه برای پایین کشیدن ایران از جایگاه قدرت اول منطقه این است که با ایجاد سازشی میان اسراییل واعراب، «مسئله مقاومت» منتفی شود. و پاسخ چهارم برنامه موشکی ایران است. این نکته در میان تحلیلگران امور نظامی و راهبردی در غرب بی گفت وگو پذیرفته شده است که ایران دارای پیشرفته ترین برنامه موشکی در منطقه خاورمیانه است و هیچ کشوری در منطقه، حتی در بلند مدت قادر به پر کردن فاصله خود با ایران در این حوزه نخواهد بود. مهم ترین سندی که این موضوع را تایید می کند گزارشی است که رونالد برگس رئیس سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا (DIA) در 19 اسفند 1389 (10 مارس 2011) منتشر کرد و در آن تاکید شده است که ایران پیشرفت چشمگیری در توسعه فناوری موشک های بالستیک داشته است که لااقل در منطقه خاورمیانه رقیبی برای آن وجود ندارد.
2- تبدیل شدن این اصل به یک اصل بدیهی در ذهن تحلیلگران نظامی غربی که «ایران بزرگترین قدرت موشکی خاورمیانه و یکی از معدود قدرت های موشکی جهان است»، دارای یک پیام راهبردی بسیار مهم است و آن هم این که برخلاف بسیاری از قدرت های غربی که برتری نظامی خود را از راه توسعه سلاح های «غیر متعارف» (بویژه سلاح های هسته ای، میکروبی و شیمیایی) به دست آورده اند، ایران برتری نظامی خود را بر پایه سلاح های متعارف استوار کرده است. در دکترین دفاعی ایران، جایی برای سلاح های NBC Nuclear Biologic Chimistrical) باز نشده و به همین دلیل شاید بتوان ادعا کرد ایران تنها کشوری در جهان است که بدون تکیه بر سلاح های نامتعارف توانسته قدرت نظامی خود را تا حدی غیر قابل رقابت در محیط اطرافش توسعه بدهد و البته بدون شک برنامه موشکی نقشی بی بدیل در آن ایفا کرده است. پیام راهبردی این موضوع آن است که برخلاف آنچه آمریکایی ها تصور می کنند ایران برای حفظ برتری منطقه ای خود هیچ نیازی به ساخت سلاح هسته ای ندارد. توسعه برنامه هسته ای غیرنظامی در کنار رشد برنامه موشکی و ترکیب این دو با نفوذ روز افزون منطقه ای، باقی ماندن در جایگاه قدرت اول منطقه را در بلند مدت تضمین خواهد کرد.
3- برنامه موشکی ایران از دو بخش تشکیل شده که هر کدام ماموریت ویژه ای دارد. بخش اول، برنامه موشک های پدافندی ایران است که اهدافی اساسی دفاع در مقابل تهاجم هوایی دشمن را تعقیب می کند. پیشرفت های ایران در این حوزه که به طور کامل در قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) تجمیع شده بر دفاع از آسمان کشور متمرکز است و یک سیستم رصد و رهگیری زمین پایه کاملا بومی را بوجود آورده است. کشورهای غربی و برخی شرکایشان تلاش های فراوانی برای اخلال در شکل گیری این سیستم به عمل آوردند ولی بومی شدن پایه های مهندسی این سیستم امکان هرگونه ایجاد اختلال بیرونی در آن را از بین برده است. به عنوان نمونه، وقتی روس ها در یک اقدام غیرقانونی پس از صدور قطعنامه 1929 در ژوئن 2010 اعلام کردند که سامانه دفاعی اس 300 را به ایران تحویل نخواهند داد، ایران با یک برنامه ریزی داخلی فشرده توانست سامانه دفاعی مرصاد را توسعه دهد که عملا از همه قابلیت های اس 300 از جمله رهگیری همزمان یکصد هدف برخوردار است. اما بخش دوم برنامه موشکی ایران که در رزمایش پیامبر اعظم(ص) 6 گوشه هایی از آن به نمایش درآمد با وجود اینکه ظاهرا یک برنامه تهاجمی است اما در واقع آن هم ماهیتی دفاعی دارد چرا که صرفا به سمت اهدافی نشانه گرفته شده است که دشمن رسما اعلام کرده از آنها برای حمله به خاک ایران استفاده خواهد کرد یعنی سرزمین های اشغالی به اضافه پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه. بنابراین، این ایده که برنامه موشکی ایران یک تهدید منطقه ای و فرامنطقه ای است اساسا بی مبناست. این برنامه فقط علیه کسانی تهدید خواهد بود که قصد تهدید ایران را داشته باشند. جالب است که آمریکایی ها هم تا امروز قادر نبوده اند برنامه موشکی ایران را در عرض برنامه هسته ای به عنوان یک تهدید بین المللی توسعه بدهند. در سال 2010، کشورهای عضو ناتو در اجلاس لیسبون زیر بار استدلال های آمریکا و فرانسه در این باره که برنامه موشکی ایران تهدیدی برای اروپاست نرفتند و نام ایران از فهرست تهدید های موشکی ناتو که در سند راهبرد 10 ساله این سازمان آمده است حذف شد. روس ها هم مدت هاست باور ندارند که برنامه موشکی ایران خطرناک باشد و دقیقا به همین دلیل در مقابل توسعه سپر دفاع موشکی مشترک آمریکا و ناتو ایستاده اند. استدلال روسیه این است که برنامه موشکی ایران با توجه به هدف گذاری های انجام شده آن ، هرگز تهدیدی برای اروپا نخواهد بود پس اگر ناتو اصرار دارد رادارها و سامانه های دفاع موشکی را در نزدیکی مرزهای روسیه مستقر کند، لابد روسیه را هدف گرفته است؛ اقدامی که روس ها گفته اند با استقرار سامانه های تهاجمی اسکندر در سن پترزبورگ به آن پاسخ خواهند داد. ایران دیروز هم به صراحت اعلام کرد با وجود اینکه به لحاظ فنی هیچ مشکلی ندارد، اما به این دلیل که اسراییل و تمامی پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه، در فاصله ای کمتر از 1200 کیلومتر از ایران قرار دارند، برد موشک های خود را به اندازه ای بیش از 2000 کیلومتر (برد موشک های شهاب3و سجیل) افزایش نخواهد داد.
4- برنامه موشکی ایران دارای برخی ویژگی های راهبردی است که ماهیت و اهداف آن را تقریبا به طور کامل توصیف می کند. این ویژگی ها را به طور خلاصه می توان چنین فهرست کرد:

ویژگی اول این است که برنامه موشکی ایران بر خودکفایی کامل داخلی متکی است و هیچ نوعی از وابستگی خارجی ندارد که بتواند به عنوان نقطه آسیب پذیری آن در نظرگرفته شود. ضمن اینکه در برخی حوزه های خاص که ایران علاقمند به تامین مواد یا قطعاتی از خارج بوده همانطور که گزارش های سازمان ملل نشان می دهد به آسانی همه تحریم ها را دور زده و بسیاری از کشورهایی که به تحریم ها رای مثبت داده بودند هم دراین دور زدن مشارکت کرده اند. علاوه بر این، ناظران بین المللی تایید می کنند که برنامه موشکی ایران دارای نوعی ویژگی «پیشرفت مستمر» است که همین ویژگی تکیه آن به منابع خارجی را منتفی می کند چرا که اگر برنامه ای به دانش یا فناوری خارجی متکی باشد، قادر به حفظ یک سرعت ثابت در روند پیشرفت خود نخواهد بود و قاعدتا از نوسانات ارتباطات خارجی تاثیر می پذیرد. جالب ترین نمونه در این مورد، مربوط به هفته گذشته است که موشک ماهواره بر سفیر ایران موفق شد ماهواره رصد را در مدار قرار دهد. سال گذشته، وقتی همین موشک ماهواره امید را در مدار قرار داد تعدادی از تحلیلگران نظامی در آمریکا گفتند که این موفقیت ایران امری تصادفی بوده است. اما وقتی این اتفاق به فاصله چند ماه یک بار دیگر تکرار شد همان تحلیلگران اذعان کردند که اگر این امر تصادفی بود نمی توانست یک بار دیگر رخ بدهد.

ویژگی دوم برنامه موشکی ایران آن است که این برنامه یک برنامه نظامی صرف نیست. طراحی ماهواره برهای بومی مهم ترین شاهدی است که ثابت می کند برنامه موشکی ایران اهداف غیر نظامی مهمی را هم دنبال می کند. موشک ماهواره بر سفیر اساسا یک موشک بالستیک با سوخت جامد است که عمود بر سطح زمین شلیک می شود اما اگر همین موشک به موازات سطح زمین یا با زاویه ای معین نسبت به آن شلیک شود، تبدیل به یک موشک دوربرد تهاجمی خواهد شد. بنابراین، این نکته دقیقی است که گفته شود میان برنامه موشکی و ماهواره ای ایران پیوندی معنادار وجود دارد.
ویژگی سوم برنامه موشکی ایران این است که همانطور که در بالا گفته شد روی اهداف منطقه ای تمرکز کرده و هدف گذاری های تهاجمی فرامنطقه ای ندارد.

ویژگی چهارم برنامه موشکی ایران که اهمیتی فوق العاده دارد این است که ایران توان شلیک انبوه موشک های بالستیک را به دست آورده است. اهمیت این موضوع از آن جهت است که «توان شلیک انبوه» یکی از مهم ترین سازوکارهای دفاعی آمریکا و رژیم صهیونیستی یعنی سامانه های دفاع موشکی را ناکارآمد می کند. به لحاظ نظری، سامانه های دفاع موشکی همواره بر اساس این فرض ساخته می شوند که بناست با شلیک های منفرد مقابله کنند و هیچ سامانه دفاع موشکی وجود ندارد که قادر به مهار شلیک انبوه موشک ها باشد. درست است که آمریکا و اسراییل نه در آسمان خود و نه در منطقه هنوز قادر به استقرار هیچ سامانه دفاع موشکی کارآمدی نشده اند (عملیات دفاع موشکی زمان پایه آمریکا در سال 2010، شکست خورد، سامانه دفاع موشکی آرو در اسراییل هنوز مستقر نشده و در خلیج فارس هم تنها چند کشتی مجهز به سامانه دفاع موشکی ایجیس وجود دارد) اما پیام این توانمندی ایران آن است که حتی اگر چنین سامانه هایی مستقر هم بشود در مقابل شلیک انبوه موشک ها از ایران کارایی نخواهد داشت.


انگشت موشکی ایران روی هزاران

ماشه قراردارد....



رونمایی از انواع سیلوهای موشکی، شلیک موفقیت آمیز 14موشک دوربرد زمین به زمین، پرتاب موفق موشک فاتح 110 و بازدید کارشناسان روسی از هواپیماهای منهدم شده توسط سپاه از برنامه های اصلی مرحله اول رزمایش پیامبراعظم(6) بود.
در همین زمینه، سرهنگ پاسدار اصغر قلیچ خانی سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم(6) در تشریح برنامه های این رزمایش که مرحله اول آن از روز دوشنبه آغاز و در روز سه شنبه نیز ادامه یافت گفت: تکنولوژی ساخت و اجرای سیلوهای زیرزمینی پرتاب موشک کاملا بومی بوده و به دست توانای متخصصان و جوانان این مرز و بوم ساخته شده است.


وی افزود: فناوری ساخت این سیلوها از 15 سال پیش در اختیار فرماندهی موشکی نیروی هوا فضای سپاه بوده و با تنوع و حجم بالا، بهره برداری از آن برای اولین بار در این رزمایش در معرض قرار گرفت.

وی آمادگی دائم موشک های دوربرد به صورت عمود و آماده پرتاب بودن را از ویژگی های مهم این سیلوها دانست و اعلام کرد: برخی از نسل های جدید این سیلوها ایزوله شده هستند و کلیه مراحل پرتاب موشک به طور هوشمند از راه دور کنترل شده و نیازی به حضور نیروی انسانی در کنار سیلوها نیست.
سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم(6) تصریح کرد: نقش این سیلوها به عنوان بخشی از یگان های واکنش سریع فرماندهی موشکی محسوب می شود به طوری که موشک ها همواره عمود و آماده پرتاب بر علیه اهداف پیش بینی شده هستند.

وی گفت: پیچیدگی ساخت سیلوهای پرتاب موشک دوربرد به لحاظ اهمیت همتراز با تکنولوژی ساخت موشک هاست.


رونمایی از انواع سیلوهای موشکی


در همین حال، فرمانده نیروی هوا فضای سپاه نیز در پی رونمایی از انواع سیلوهای موشکی زمین به زمین نیروی هوافضای سپاه اظهار کرد: با توجه به این که موشک ها بصورت عمود داخل سیلوها قرار دارد و نیاز به آماده سازی قبل از پرتاب نیست، لذا عملا پایگاههای دارای سیلوهای پرتاب به عنوان یگان واکنش سریع موشکی محسوب شده و در زمان بسیار کوتاه قادر به پرتاب آتش بر علیه نقاط تعیین شده خواهد بود.

سردار امیرعلی حاجی زاده تصریح کرد: فناوری استفاده از سیلو در اختیار چند کشور پیشرفته بوده و با استفاده وسیع از انواع آن ضمن سرعت عمل و واکنش سریع، امکان نگهداری طولانی در کلیه شرایط آب و هوایی با کاهش آسیب پذیری را خواهیم داشت.

حاجی زاده افزود: توانمندی های ساخت انواع سیلوهای پرتاب موشک از 15 سال قبل در اختیار سپاه بوده و در طی این مدت به صورت وسیع در کل جغرافیای کشور توسعه یافته است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان تصریح کرد: امکان استفاده از این سیلوها تنها به عنوان یکی از حلقه های زنجیر تاکتیک موشکی سپاه به شمار می رود و با روشهای مختلف با تکیه به شیوه های متنوع تکنیکی و تاکتیکی فراوان مورد استفاده قرار می گیرد.
شلیک 14 موشک زمین به زمین
از سوی دیگر؛ دیروز در ادامه اولین مرحله از رزمایش پیامبر اعظم(6) سپاه پاسداران، 14 موشک دوربرد زمین به زمین با موفقیت پرتاب شد.
این 14 موشک به طور همزمان و به منظور اصابت به هدفی واحد بر روی زمین شلیک شدند.
این مرحله از رزمایش شامل پرتاب 9موشک زلزال، 2 موشک شهاب1، 2 موشک شهاب 2 و یک موشک شهاب 3 از نوع قدر S بود که با موفقیت پرتاب شد.
این موشک ها از نوع موشک های زمین به زمین، دوربرد و هوشمند هستند که با حجم انبوه و قدرت تخریب بالا مورد آزمایش قرار گرفتند.
روز دوشنبه نیز در اولین بخش از مرحله اول رزمایش پیامبراعظم(6)، موشک فاتح 110 که یک موشک جستجوگر و هوشمند است با ردیابی هدف زمینی مورد نظر با موفقیت پرتاب شد.


بازدید کارشناسان روسی از هواپیمای منهدم شده آمریکا توسط سپاه

همچنین فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه رزمایش پیامبر اعظم(6) در جمع خبرنگاران با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر انهدام دو فروند هواپیمای بدون سرنشین آمریکا توسط سپاه طی هفته های گذشته، گفت: این کار در بخش آب های آزاد ولی در فضای تحت کنترل کشور ایران اتفاق افتاده است.
سردار حاجی زاده افزود: کارشناسان روسیه درخواست بازدید و بررسی این اتفاق را داشتند که اخیرا این بازدید انجام شد و کارشناسان روس هم از هواپیماهای منهدم شده و هم از هواپیماهایی که به صورت مهندسی معکوس از این هواپیماها ساخته شده است، بازدید کردند.
وی با اشاره به این که برد موشک های ما تا 2 هزار کیلومتر است، اظهار کرد: این مسئله بدین معنی نیست که ما تکنولوژی و فناوری تولید موشک های با برد بیش از 2 هزار کیلومتر را نداریم بلکه به برد بیش از 2 هزار کیلومتر نیازی نداریم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه اضافه کرد: فاصله اسرائیل بیش از 1200 کیلومتر نیست و می توان این رژیم را مورد اصابت قرار داد. آمریکا نیز زحمت ما را کم کرده است؛ چرا که پایگاه های این کشور در اطراف ما با فواصلی در حدود 130، 200، 250 و نهایتا 700 یا 800 کیلومتر از خاک ماست و با همین موشک هایی که در اختیار داریم می توانیم کل اهداف آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار دهیم. وی تاکید کرد ایران می تواند از دامغان و سمنان اسرائیل را هدف قرار دهد.


حاجی زاده با بیان این که موشک های سجیل و شهاب 3 از نوع قدر F دارای بردهای 2هزار کیلومتر هستند، تصریح کرد: دشمنان فرامنطقه ای ما آمریکا و اسرائیل است و ما از ناحیه کشور دیگری احساس تهدید نمی کنیم. ما برد موشک های خود را براساس اسرائیل و اهداف آمریکا در منطقه پیش بینی کرده ایم و نیازی نمی بینیم که برد موشک های خود را افزایش دهیم.

همچنان دست ما روی ماشه است
سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه هم در حاشیه رزمایش پیامبراعظم(6) در جمع خبرنگاران گفت: همانطور که در رزمایش قبلی نیز اعلام کردم همچنان دست ما روی ماشه است ولی تعداد این ماشه ها بیشتر شده است.
سردار سلامی با اشاره به پیام این رزمایش گفت: پیام ما ثابت است. یعنی راهبرد ما دفاعی است، ولی تاکتیک های ما تهاجمی است.
وی با بیان اینکه موشک های ما دارای خصوصیات تهاجمی تاکتیکی راهبرد بازدارنده و دفاعی ماست، تاکید کرد: ما آغاز کننده هیچ عملیاتی نیستیم ولی واکنش های ما صرفا تهاجمی است.
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به پرتاب موفقیت آمیز تعدادی موشک دوربرد زمین به زمین در مرحله اول رزمایش پیامبراعظم(6) افزود: شلیک موشک های دوربرد ما به سمت اهداف دریایی نیز به زودی انجام خواهد شد و به احتمال زیاد شاهد پرتاب موفقیت آمیز این موشک ها خواهیم بود.
سلامی در ادامه با تاکید بر رصد تحرکات دشمن در منطقه اظهار کرد: ما به طور طبیعی اهداف و گسترش دشمن در منطقه و فراتر از منطقه را رهگیری و رصد می کنیم و قدرت انجام عملیات های بازدارنده و واکنش های سریع، متقابل و انبوه را بر روی همه اهداف دشمن داریم.
وی در پایان درباره پیش بینی خود از آینده وضعیت سیستم دفاعی موشکی ایران گفت: آینده سیستم های دفاعی موشکی ایران با پیشرفت در کمیت، دقت، سرعت عمل، کیفیت، مهارت و حرفه ای تر شدن همراه خواهد بود.
دومین روز از رزمایش موشکی پیامبر اعظم(ص) 6 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح دیروز با شلیک موفق 14 فروند از موشک های زمین به زمین زلزال و شهاب در حالی به کار خود پایان داد که این رزمایش دارای دو دستاورد و یک نوآوری مهم در زمینه فناوری های موشکی بود که در طول سالهای اخیر به همت متخصصان نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دست آمده است.
شلیک موشک های زلزال
از لانچرهای سه تایی
در این رزمایش برای اولین بار موشک های زمین به زمین زلزال از روی لانچرهای سه تایی شلیک شد که این امر شلیک تعداد بیشتری از موشک های زلزال در مدت زمان کم را امکان پذیر کرده و موجب می شود تا تعداد موشک های بیشتری برای شلیک در آن واحد آماده شوند.
9 فروند از موشک های زلزال صبح امروز از روی سه لانچر سه تایی شلیک شد.
استفاده از سیلوهای پیچیده زیرزمینی برای شلیک موشک های بالستیک دوربرد
دررزمایش موشکی پیامبر اعظم(ص) 6 همچنین برای اولین بار از سیلوهای پرتاب موشک های بالستیک دوربرد از زیرزمین رونمایی شد.
با دستیابی به این فناوری پیچیده که بنا بر گفته فرماندهان نیروی هوا فضای سپاه، طی 15 سال کار تخصصی به دست آمده است، می توان انبوه موشک های دوربرد و بالستیک مانند شهاب را از نقاط زیرزمین به سمت اهداف از پیش تعیین شده پرتاب کرد.
تکثر و جانمایی های متنوع این سیلوها به همراه سرعت عمل آماده سازی موشک در آنها می تواند یکی از ابزارهای مهم ایران برای یک ضربه متقابل و قاطع به هر متجاوز باشد.
با استفاده از این سیلوها، امکان ردیابی محل موشک ها از سوی ماهواره های دشمن وجود ندارد.
پرتاب همزمان 5 فروند از موشک های خانواده شهاب
به گزارش فارس رزمایش موشکی پیامبر اعظم(ص) 6 دارای یک نوآوری مهم نیز بود که طی آن 5 فروند موشک از خانواده شهاب شامل دو فروند موشک شهاب 1، دو فروند موشک شهاب 2 و یک فروند موشک شهاب 3 (کلاس قدر اف) برای اولین بار به صورت همزمان شلیک شدند.
موشک های شهاب از جمله مهمترین موشک های بالستیک جمهوری اسلامی ایران است که می توانند سرزمین های اشغالی و نیز تمام پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار دهند.
گفتنی است، مرحله دوم این رزمایش موشکی نیز 14 تیرماه با هدف قرار دادن اهداف متحرک دریایی توسط موشک های هوشمند و نقطه زن برگزار می شود.


بازتاب رزمایش موشکی پیامبر اعظم(ص)


 ایران کاملاً آماده است تهدید کنید ، شلیک می کند


گذشت چند ماه از آغاز سیل خیزش اسلامی متاثر از انقلاب اسلامی ایران و بالا رفتن موقعیت و جایگاه کشورمان در منطقه و جهان، پرتاب دومین ماهواره بومی با نام «رصد1» در 24 اردیبهشت ماه، اعلام رسمی فرستادن موجود زنده به فضا ظرف یک ماه آینده و اکنون نیز رزمایش بزرگ موشکی سپاه پاسداران، مجموع این رویدادها باعث شده است که رسانه های غربی در گزارش های متعدد اعلام کنند که خاورمیانه اکنون به صحنه نمایش اقتدار ایران تبدیل شده است.
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز درباره رزمایش پیامبراعظم-6 نوشت: ایران روز دوشنبه انبارهای زیرزمینی موشکی خود را به نمایش گذاشت. این امکانات باعث خواهد شد موشک ها و تاسیسات ایران در حملات آسیب نبینند.
این روزنامه در ادامه افزود: تلویزیون ایران تصاویری از شمار نامشخصی از انبارهای زیرزمینی موشک را نشان داد و گفت در این انبارها موشک هایی با برد متوسط و دوربرد نگهداری می شوند که برای پرتاب بسوی هدف های تعیین شده آماده هستند. گفته می شود تخریب انبارهای زیرزمینی موشک دشوارتر از تخریب تاسیسات موجود بر روی سطح زمین است.
در ادامه این گزارش آمده است: سال گذشته موسسه بین المللی مطالعات راهبردی به عنوان یک گروه بررسی کننده تحولات در لندن از وجود اسنادی درباره انبارهای موشکی ایران خبر داد و اعلام کرد موشک های موجود در این انبارها می توانند عراق، اسرائیل، ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس را هدف قرار دهند. این موسسه اعلام کرد مهمترین توجیه برای ساخت این انبارها آمادگی برای بکارگیری موشک های بزرگتر بوده نه این که ایران بخواهد سپری صخره ای برای نیروهای زیرزمینی خود بسازد. موشک های بزرگ به محل استقرار ثابت مانند سکوهای پرتاب یا سکو نیاز دارند. این در حالی است که موشک های کوچک با سکوهای متحرک هم قابل پرتاب هستند.
نیویورک تایمز در پایان با اشاره به قیام ملتهای عربی نوشت: پس از اتفاقات اخیر منطقه، رزمایش موشکی ایران نشان از تکمیل اقتدار ایران در گستره خاورمیانه دارد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز با تحلیل سخنان فرمانده نیروی هوافضای سپاه در آغاز این همایش، اعلام کرد: ایران توان تولید موشک های با برد بیشتر را دارد. با این حال قصد ندارد این موشک ها را تولید کند زیرا هم اکنون اسرائیل و پایگاههای آمریکا در خلیج فارس در برد موشک های این کشور قرار دارند.
آسوشیتدپرس در ادامه این گزارش آورده است: سپاه پاسداران ایران که نهادی قدرتمند در ایران به شمار می رود و مسئول برنامه موشکی ایران است روز دوشنبه تمرین های نظامی خود را با پرده برداری از سیلوهای موشکی زیرزمینی هوشمند آغاز کرد. ایران اعلام کرده است موشک های میان برد و دوربرد این کشور در این سیلوها نگهداری می شوند و در صورتی که ایران مورد حمله قرار گیرد آماده پرتاب هستند. این سیلوها در صورت حمله آمریکا یا اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران یک دارایی استراتژیک برای این کشور به شمار می رود.
«قدرت نمایی در مقابل غرب» عنوان گزارشی بود که خبرگزاری رویترز دیروز به رزمایش موشکی سپاه اختصاص داد.
رویترز در این باره اعلام کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران روز سه شنبه در دومین روز رزمایش خود که هدفش قدرت نمایی در برابر دشمنان این کشور به ویژه اسرائیل و آمریکا است، چهارده موشک شلیک کرد.
گرفتار شدن آمریکا در باتلاق عراق و افغانستان و در مقابل افزایش قدرت ایران بخش مهمی از این گزارش را به خود اختصاص داد.
خبرگزاری رویترز افزود: ایران که از دشمنان قدیمی آمریکا است، از شکست های نظامی این کشور در عراق و افغانستان، دلگرم شده است. عراق و افغانستان همچنان میزبان تعداد زیادی از نظامیان آمریکایی هستند و این کشور پایگاه های دیگری نیز در خلیج فارس دارد که ایران می تواند آنها را هدف قرار دهد. حاجی زاده در گفتگو با تلویزیون روسیه هم با پخش گوشه هایی از رزمایش موشکی ایران اعلام کرد: ایران برای پاسخ به تهدیدات دائمی آمریکا و اسرائیل نیاز دارد تا همیشه آماده باشد و این در شرایطی است که نیروهای آمریکایی در منطقه نیز حضور دارند.
پایگاه خبری نیوزمکس هم در خصوص رزمایش موشکی ایران که با نام پیامبر اعظم 6 صورت می گیرد نوشت: ایران گام های بزرگی در برنامه های موشکی خود برداشته است.
این پایگاه خبری ادامه داد: ایران پیشرفت قابل ملاحظه ای در برنامه موشک های بالستیک خود طی سال گذشته داشته است و سه موشک جدید را رونمایی کرده که در حال تولید هستند.
روزنامه آمریکایی «یواس ای تودی» نیز در این باره نوشت: تلویزیون ایران تصاویری از انبارهای عمیق موشکی این کشور را نشان داد و مدعی شد موشک هایی با برد متوسط و بلند در این انبارها ذخیره شده و برای استفاده در زمان مواجهه با حملات آماده هستند. این مقرها به عنوان امکانات راهبردی ایران برای مقابله با حملات آمریکا و اسرائیل علیه تأسیسات هسته ای آن ارزیابی می شوند. سردار اصغر قلیچ خانی یکی از سخنگویان مانور نظامی ایران گفت این انبارهای موشکی مانند واحد واکنش سریع عمل می کند. وی گفت این موشک ها در موقعیت عمودی قرار دارند و برای هدف قرار دادن اهداف تعیین شده در حال آماده باش دائم هستند. یکی از افسران مسئول برنامه موشکی در سپاه پاسداران قدرتمند ایران گفت ایران تعداد بیشماری انبارهای موشکی زیرزمینی ایجاد کرده که شناسایی آنها برای ماهواره ها غیرممکن است.
رزمایش بزرگ موشکی سپاه پاسداران نه تنها از دید رسانه های منطقه نیز نادیده گرفته نشد بلکه برخی از آن ها با مرتبط کردن این رزمایش به تحولات اخیر کشورهای عربی اعلام کردند که ایران هر روز جنبه ای از اقتدار خود را به نمایش می گذارد.
روزنامه ملیت چاپ ترکیه نوشت: ایران با برگزاری این رزمایش موشکی، قدرت خود را به همگان نشان داد.
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست هم در گزارشی تصریح کرد که ایران با رو کردن ذخایر موشکی زیرزمینی خود توان خود را در مراقبت از ذخایر موشکی در مراکز مخفی واقع در سراسر این کشور به رخ جهانیان کشید.
این روزنامه صهیونیستی با اشاره به برد 2000 کیلومتری این موشک مدعی شد که موشک مزبور چون از سوخت مایع استفاده می کند در عملیات به زمان آماده سازی زیادی نیاز دارد اما اذعان کرد که این موشک تمام خاک اسرائیل را تحت پوشش دارد.
روزنامه «الشرق الاوسط» هم در این باره نوشت: جمهوری اسلامی ایران که به علت فعالیت های هسته ای اش با غرب رویارو شده است، تمایل دارد که دستاوردها و پیشرفت هایش در کسب توانمندی نظامی را هرچند وقت یکبار اعلام کند. الشرق الاوسط نوشت هدف ایران از این اقدام این است که آمادگی اش برای مقابله با هرگونه حمله آمریکا یا اسرائیل را اعلام کند و در عین حال بگوید که انبوهی از موشک ها را در اختیار دارد که می تواند اسرائیل و پایگاه های آمریکا در منطقه خاورمیانه را هدف قرار دهد.

روزنامه الرأی کویت نیز در این زمینه نوشت که ایران بار دیگر با برگزاری مانوری قدرت خود را نشان داد. این گزارش تأکید کرد که ایران در این مانور از نسل جدید سیلوهای زیرزمینی پرتاب موشک که با تکنولوژی پیشرفته ای ساخته می شوند، رونمایی کرده است، ایران می گوید که این سیلوها را در تمامی مناطق ایران با تعداد زیاد مستقر کرده است.


پایگاه خبری الجزیره هم با اشاره به برگزاری مانور موشکی جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام این خبر که موشک های بالستیک جدیدی به سپاه پاسداران تحویل شده است که می تواند اهداف نفوذ ناپذیر را هدف قرار دهد، نوشت که غرب بیشتر نگران موشک های شهاب 3 ایران است که با برد دو هزار کیلومتری خود می تواند هر نقطه از سرزمین های اشغالی را هدف قرار دهد.

عقیل الشیخ حسن نویسنده و تحلیلگر عرب در مقاله ای در پایگاه خبری الانتقاد به تحلیل رزمایش بزرگ پیامبر اعظم 6 پرداخت و نوشت: در شرایطی که آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدانشان در اوج ضعف و تزلزل بسر می برند که رهاورد ناکامی و شکست های نظامی آنها در جنگ های پس از 11 سپتامبر است و همچنین بحران مالی که چون گردباد کشورهای غربی را درمی نوردد و این کشورها را در عرصه اقتصادی به زانو درآورده است و انقلاب های عربی که صرف نظر از ماهیت و محتوایش جهان عرب را درگیر خود ساخته... در راستای تمام این تغییر و تحولات جمهوری اسلامی ایران همچنان به یکه تازی خود در دو عرصه بین المللی و منطقه ای ادامه می دهد و هر روز موفقیت دیگری به لیست موفقیت های گذشته خود اضافه می کند.

نظرات 29 + ارسال نظر
حسین م شنبه 25 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 17:25

منتظر مطالب خوبت هستم

ممنونم دوست گلم

MAHDi جمعه 8 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 19:34 http://parskids.vov.ir

دمت گرم خیلی عالی بود.

محسن شنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 16:55

سلام. خداقوت میگم بابت وبلاگ خوبت. در خصوص موشک های با برد ۴۰۰۰ کیلومتر به بالا این رو بگم که کارشناسان هوافضا معتدند لازمه ی ساخت موشک قاره پیما ،ارسال کاوشگر به فضاست. مشالّا ایران چهار کاوشگر با موفقیت به فضا ارسال کرده!! به نظر من با توجه به سیاست های ایران هراسی که دشمنان ترتیب دادن، ایران موشک های دوربردش رو معرفی نمیکنه.

یک بسیجی پنج‌شنبه 4 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 11:16 http://www.bsej.loxblog.com

خیلی خوب بود عالی بود خوشم اومد.

Koorosh یکشنبه 15 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 01:42

Great job Iran.Vatan MAN

عباسی سه‌شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 13:06 http://http://abasi92.blogfa.com/

سلام خیلی مطالب به روزی بود انشالله به حول قوه الهی شاهد پیشرفت روز افزون ایران نه تنها در عرصه نظامی بلکه در تمام زمینها باشیم تشکر میکنم از مطالب خوب شما امیدوارم به وبلاگ ما هم سری بزنید منتظرم ما را از نظرات خود بهرمند بفرمایید
عباسی کارشناس ارشد آبیاری زهکشی

باتشکر و تجدید احترام
عباسی

محمد رضا عادلی شنبه 3 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 17:46

ممنون چیزای زیادی فهمیدم
خداقوت.

ایرانی یکشنبه 4 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 12:27

به نظر من ساخت موشک قاره پیما باید علنی بشه تا دشمنان جرات گزافه گویی به خود ندهند. همچنین تسلیحات اتمی و هیدروژنی نیز ساخته شود تا از دیگر کشورها دراین مورد کم نیاورده باشیم!چه بسا شاید در اینده همین روسیه پاکستان هندوستان که قدرت اتمی هستند دشمن ما شوند!

فرشید سه‌شنبه 21 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 04:58

بابا اصلا موشک پوشک لازم نسیست که همین بچه های تهران با ور وسایل چهارشنبه سوری میزنن امریکایی هارو میترکونن

حمید پنج‌شنبه 30 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 04:21

یک ایرانی شنبه 15 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 14:51

جونم ایران

وحید پنج‌شنبه 3 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 00:26

سلام بابا اینا ترسو تر از این حرف ها هستن

مهدی جمعه 30 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 14:50

به شکر خدا و با کمک همین توان موشکی و نظامی فعلی ایران تا این تاریخ آمریکا و اسرائیل جرات حمله به ایران را نکرده و نداشته اند و به کمک خدا نیز تا 10،000 سال آینده نیز جرات حمله به ایران را نخواهند داشت .

رضا یکشنبه 23 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 02:37

حق چهارشنبه 26 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 00:06

به نظر من ایران باید بمب هسته ای هم بسازه .مگر خداوند در قرآن نگفته هر چه میتوانید در مقابل دشمن مجهز شوید..

نوید زارع سه‌شنبه 30 دی‌ماه سال 1393 ساعت 04:02 http://www.moshak2000.blogsky.com

متخصصان و دانشمندان ایران در جهت تانین امنیت کشور عزیزمان ایران تلاش کنید کار کنید ما در صحنه های علمی ثابت کردیم هوش خیلی بالایی داریم الان هم به سطح خوبی رسیدیم با کمک خداوند متعال هر کسی با هر گرایشی موافق پیشرفت کشورش و مقابله در مقابل دشمنان است مگر کسی که وطن فروش باشد فقط باید دو دستی افراد باهوش رابچسبیم و شرایط مناسب را در همین کشور برای افراد نخبه در هر زمینه فراهم کنیم و افراد باهوش را پرورش دهیم هوش بالا و تلاش بی نظیر جوانان ایرانی موفقیت های زیاد و بزرگ را برای کشورمان ایران رقم میزند

تک جمعه 8 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 17:39

بچه ها خر نشید ایران همه موشک هاشو از کره شمالی وروسیه می خره برای مثال موشک سجیل مال سال 1987 مال کره شمالی که ایران باسازی کرده

فیروزجایی پنج‌شنبه 14 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 13:04

این پیروزی ایران دربرابرکفر

محمدعلی علیزاده -پلدشت پنج‌شنبه 14 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 17:03

ایول برادران سپاه-خداپشتوپناهتان- اگرشمانبودیدامنیت کنونی نبود.بااینکه توان دفاعی مابیش ازاین است.

میلاد سه‌شنبه 2 تیر‌ماه سال 1394 ساعت 12:35

درود و خسته نباشید بر غیور مردان سپاه پاسداران و ارتش، این دستاوردها افتخار کشور هستند

احسان دوشنبه 29 تیر‌ماه سال 1394 ساعت 11:20

اگر اسرائیل حمله کند دیگر هیچی ازش نمیماند .

امیر دوشنبه 2 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 16:46 http://.blogsky.com

هههههه
ایران طی 8دیقه میتونه اسرائیل رو با خاک یکسان کنه
اونوقت میگید که روزانه بیشتر از10تا!!!!!!
غیر ممکنه، ایران یه ساعته میتونه 600تاموشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کنه.

600ta!! Mage rice via one.... Doroste moshak ziad darim ama dalil nemishe hame ro ye ja shelik konim..... Taze bara zadan doshmanan dg ham moshak lazem darim

هادی چهارشنبه 15 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 17:36

بیگانگان نیازی به جاسوس برای فهمیدن اطلاعات حساس نظامی ایران ندارند. زیاده گوئی مسئولین مربوطه برای لو رفتن اطلاعات کافی است.

100%

سعید جمعه 17 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 21:31

من فردی هستم که بیشتراوقاتمو صرف تفریحو خوش گذرونی میکنم ولی اگه غلطی ازدشمنان سربزنه به مولا سربند یاعلی رومیبندمو جولوشون وایمیستم.ماشالا به این قدرت ماشالا به این عظمت.جانم فدایه رهبر جانم فدایه حاج قاسم سلیمانی.فقط کاش مسولین یه ذره به فکره معیشت مردم باشن. رهبرم اگه حکم جهادبده اولین نفر حاضرم

khosh gozaroni ziad adamo bi gheyrat mikone. Moraghebe khobihat bash doste man
Droood

حمید پنج‌شنبه 7 آبان‌ماه سال 1394 ساعت 18:32

احسنت به بزرگ مردان ایران زمین

پ جمعه 7 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 17:35

خیلی عالیه

حسن کرد جمعه 14 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 03:20

خدا قوت برادرپاسدار

قاسم دوشنبه 24 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 18:39

بابا حیفه این موشکا نیست به اسراِئیل بزنید.
اسرائیل با چند تا نارنجک چینی هم نابود میشه والا

اشتباه نکن دوست عزیز ... اگه اینطور بود تا حالا نابود شده بود.

یوسف بهلولی شنبه 28 اسفند‌ماه سال 1395 ساعت 19:06

ایران حتی با دست خالی هم میتونه حریف دشمنانش بشه . فقط توکل بر خدا و اتحاد راز پیروزیه . البته اون موشکها و موشکهای قاره پیما و حتی قادر به حمل کلاهک اتمی که عقل اسلامی میگه باید داشته باشیم و باز هم با توجه به فتوای امام خامنه ای میشه گفت احتمالا داریم و نقض فتوای ایشان هم نیست . آن موشکها و سلاحهای اتمی هم کار خودشون رو به موقعش میکنند . حالا هر احمقی جرات داره خبت کنه . ما بچه بسیجیها منتظر اشاره رهبریم تا طوفانی کنیم که از طوفان کاترینا ده هزار برابر مخربتر باشه . آمریکا آماده باش ما می آییم و ما به تو هجوم میبریم . جا الحق و ذهق الباطل ان الباطل کان ذهوقا .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد