*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

ردیابی موشک "سجیل 2" برای رادارهای آمریکایی و اسرائیلی بسیار مشکل است



خبرگزاری فارس: ردیابی موشک


کارشناس مسایل امنیتی رژیم صهیونیستی:
ردیابی موشک "سجیل 2" برای رادارهای آمریکایی و اسرائیلی بسیار مشکل است

خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسایل امنیتی رژیم صهیونیستی با اشاره به پرتاب موشک سجیل 2 از سوی ایران گفت: ردیابی این موشک برای دستگاههای رد یاب آمریکایی و اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی بسیار مشکل خواهد بود.



به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت"، "طال عنبر" با ابراز نگرانی عمیق درباره آزمایش موفقیت آمیز موشک دور برد سجیل2 از سوی ایران گفت که اگر ایران موشک‌هایی از این نوع به سوی اسرائیل پرتاب کند، ردیابی آنها برای سامانه‌های دفاعی اسرائیل مشکل خواهد بود. وی که در آکادمی امنیتی "فیشر" در سرزمین‌های اشغالی فعالیت می‌کند، در اظهارات خود که در شماره دیروز یدیعوت به چاپ رسید، آزمایش موشک ایرانی را تهدیدی واقعی برای "دولت عبری" خواند. عنبر افزود که این موشک بر خلاف موشک شهاب 3 که با سوخت مایع کار می‌کند، با سوخت جامد تغذیه می‌شود و به همین علت رد یابی آن برای دستگاههای ماهواره‌ای و ردیابی موشک آمریکا و اسرائیل مشکل خواهد بود. این کارشناس مسایل امنیتی افزود: برد این موشک 2300 کیلومتر است و حداکثر می‌تواند 400 کیلوگرم با خود حمل کند، این در حالی است که مسافت میان ایران و اسرائیل 1300 کیلومتر است و این برد اضافه که در سلاح وجود دارد بر قدرت ویرانگری آن خواهد افزود. وی همچنین در گفتگوی اختصاصی با روزنامه یدیعوت آحارونوت پرتیراژترین روزنامه رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که این موشک بسیار سریع است و دقت آن در برخورد به هدف بیشتر از شهاب 3 است. عنبر افزود که این موشک به صورت کاملا بومی تهیه شده است و این موضوع نشان می‌دهد که آنها (ایرانیها) در این زمینه مطالعات گسترده‌ای را انجام داده و آزمایشگاه‌های مدرنی را برای تولید سوخت جامد بر پا کرده اند.

4 ویژگی مهم موشک «سجیل 2» در مقایسه با شهاب



خبرگزاری فارس: 4 ویژگی مهم موشک «سجیل 2» در مقایسه با شهاب 3

دریابان شمخانی در گفتگو با فارس تشریح کرد؛
4 ویژگی مهم موشک «سجیل 2» در مقایسه با شهاب

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی، 4 ویژگی موشک زمین به زمین سجیل 2 به نسبت موشک شهاب 3 را نوع سوخت، سرعت، دقت و سیستم ناوبری آن ذکر کرد.



امیر دریابان علی شمخانی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس با تبریک موفقیت جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به فناوری‌های نوین در عرصه‌های مختلف از جمله موشکی گفت: پس از جنگ تحمیلی، ایران توجه خاصی به طراحی و ساخت موشک‌های زمین به زمین با سوخت مایع و جامد داشت و نسل‌های مختلفی از موشک‌ها را طراحی و تولید کرد. وزیر دفاع کشورمان در دولتهای هفتم و هشتم افزود: ایجاد یک توان دفاعی موشکی از اواخر دهه 70 شمسی (اواخر دهه 90 میلادی) در دو مرحله و بعد از تاسیس سازمان هوافضا در وزارت دفاع کشورمان آغاز شد که نیروی موشکی با سوخت مایع و نیروی موشکی با سوخت جامد را دربر می‌گرفت. وی ادامه داد: ابتدا در زمینه سوخت مایع آغاز به مطالعه و تحقیق و تولید کردیم که نتیجه اولیه آن خط تولید موشک‌های زمین به زمین با سوخت مایع بود و در این مرحله موشک‌های شهاب و خصوصا شهاب 3، قدر و انواع دیگر تولید شدند. رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی کشور با بیان اینکه مرحله دوم در تولید موشک، به منظور تقویت توان دفاعی کشور در مقابل برخی دشمنان خاص در منطقه آغاز شد، گفت: این دشمنان تنها به زبان تهدید سخن می‌گویند و بقا و دوام و استمرار حیات و حکومتشان را فقط از طریق زبان تهدید محقق می‌دانند. پس در این شرایط آیا امکان دارد که ایران این سخنان تهدید آمیز و تهدیدهای وقیحانه و تهمت‌هایی که بدون ارائه دلیل و مدرک از سوی رهبران آنها از تل‌آویو یا هنگام دیدار از واشنگتن نسبت به ایران ابراز می شود، را ندیده بگیرد؟ دریابان شمخانی با بیان اینکه هدف از این اقدام ایران، ایجاد بازدارندگی در مقابل تهدیدات دشمنان مختلف از جمله صهیونیست‌ها است، در خصوص تبلیغات برخی رسانه‌های غربی مبنی بر تنش‌زا بودن اینگونه دستاوردهای دفاعی ایران نیز خاطر نشان کرد: قدرت موشکی ایران، قدرتی دفاعی در برابر هرگونه تجاوزگری احتمالی بیگانه است و به هیچ‌وجه تهدیدی برای کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان به شمار نمی‌رود. * امکان استفاده از سیستم‌های ضد موشکی عیله ایران وجود ندارد رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی کشور با تاکید بر اینکه انسان هوشمند و آگاه در زمینه نظامی با احتیاط کامل عمل می‌کند، تصریح کرد: ایران دارای عمق جغرافیایی زیادی است و این برد به این معناست که ایران توانمندی خود را از بعضی اهداف مشخص فراتر برده است و این توانمندی فرصت و امکان هر عمل یا توان ضدموشکی و مقابله با موشک‌های جمهوری اسلامی ایران را از بین می‌برد. دریابان شمخانی افزود: پروژه تولید موشک سجیل 2 که در روزهای گذشته با موفقیت آزمایش شد، در دهه 70 شمسی و تحت عنوان پروژه عاشوراء آغاز شد، این موشک تولید داخل و متکی بر دانش علمی داخلی است که نشان‌دهنده خودکفایی متخصصان داخلی در ارتقا و تقویت توان دفاعی کشور است. وی در خصوص تفاوت‌ها و امتیازات موشک زمین به زمین سجیل 2 در مقایسه با موشک‌ بالستیک شهاب 3 نیز اظهار داشت: موشک سجیل 2 از سوخت جامد استفاده می‌کند که نسل جدیدتری از سوخت موشک به شمار می‌رود. همچنین این موشک از سرعت و دقت بیشتری در برخورد با هدف بهره برده و از عملکرد منحصر به فردی در سیستم ناوبری به نسبت دیگر موشک‌های زمین به زمین ایران برخوردار است.

پاکستان در طراحی موشک "سجیل-2" به ایران کمک کرده است



پاکستان در طراحی موشک "سجیل-2" به ایران کمک کرده است





مسکو، 2 خرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/  موشک "سجیل-2" که هفته گذشته ایران خبر پرتاب آزمایشی موفقیت آمیز آن را اعلام کرد، با کمک فناوری ها و متخصصین پاکستانی تولید شده است.



به گزارش «ریا نووستی» از " Jerusalem post"، "افتا شپیرا" کارمند انستیتوی تحقیقاتی امنیت ملی اطلاع داد که مشخصات اصلی "سجیل-2" نمونه های پاکستانی را یادآوری می کنند و به موشک های "شهاب-3" ایران شباهتی ندارند.

شپیرا تاکید کرد که فناوری هایی که در طراحی موشک "سجیل-2" بکار رفته مشابه موشک های "شاهین" پاکستان است.

یادآوری می کنیم که جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته اطلاع داد که موشک کلاس "زمین-زمین" سجیل-2" با موفقیت هدف فرضی را در فاصله 2 هزار کیلومتری منهدم ساخت.

آزمایش موشک دوربرد سجیل 2 ایران موفقیت آمیز بود

خبرگزاری فارس: آزمایش موشک دوربرد سجیل 2 ایران موفقیت آمیز بود

مقام های آمریکایی اذعان کردند
آزمایش موشک دوربرد سجیل 2 ایران موفقیت آمیز بود


خبرگزاری فارس: مقام های آمریکایی در واکنش به پرتاب موشک سجیل 2 همزمان با سفر محمود احمدی نژاد در سفر استانی به سمنان به موفقیت‌آمیز بودن این آزمایش موشکی اعتراف کردند.




به گزارش فارس به نقل از آسوشیتدپرس، یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشد چهارشنبه شب گفت: موشک آزمایش شده توسط ایران دوربردترین موشک با سوخت جامد است که تاکنون توسط ایران آزمایش شده است. وی افزود: موشکهای با سوخت جامد موجب نگرانی هستند چون می‌توان از قبل در آنها سوخت تزریق کرد و آنها را در سیلوها مخفی کرد. "رابرت گیتس "، وزیر دفاع آمریکا نیز در واکنش به آزمایش موشکی ایران اولین تائید توسط مقام رسمی آمریکا را درباره آزمایش موشک سجیل 2 ارائه کرد و گفت که این موشک بردی بین دو هزار تا دو هزار و 500 کیلومتر دارد. وی گفت: اطلاعاتی که من دارم نشان می‌دهد که این آزمایش موفقیت‌آمیز بوده است. بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی همچنین گفتند که تحلیلگران و متخصصان دولتی در حال ارزیابی اطلاعات درباره آزمایش موشکی هستند. "رابرت گیبس "، سخنگوی کاخ سفید آزمایش موشکی ایران را نگران‌کننده دانست. "محمود احمدی‌نژاد "، رئیس جمهور ایران جمع هزاران نفر از مردم سمنان در ورزشگاه تختی این شهر اظهار داشت: موشک‌های سجیل دارای عملکرد چند مرحله‌ای هستند و به سرعت حرکت می‌کنند و وارد جو می‌شوند و در نقطه هدف فرود می‌آیند. وی با بیان اینکه موشک‌های سجیل از نوع موشک‌های دوربرد است، ادامه داد: وزیر دفاع در تماسی تلفنی اعلام کرد موشک سجیل 2 که دارای فناوری بسیار پیشرفته‌ای است، از سمنان شلیک شد و در نقطه هدف فرود آمد. احمدی‌نژاد ادامه داد: این موشک با سوخت جامد کار می‌کند و متخصصان می‌دانند که سوخت جامد قدرت تحرک بسیار بالایی دارد و برد آن بسیار زیاد است. وی با بیان اینکه در موشک‌های قبلی از طول 26 متری موشک حدود 23 متر را سوخت تشکیل می‌داد، اظهار داشت: استفاده از سوخت جامد حجم سوخت را به یک هشتم، 1/0 و حتی یک دوازدهم کاهش می‌دهد. رئیس جمهوری کشورمان ادامه داد: سوخت جامد برای موشک‌های ماهواره‌بر کاربردهای فراوانی دارد و هر کدام از این موشک‌ها دقت عملکرد دارند و وقتی می‌خواهند به هدف برخورد کنند، دایره‌ای به شعاع 250 تا 300 متر را در جو به وجود می‌آورند و موشک سجیل 2 به دایره وسط مورد نظر برخورد کرد و پیروزی کامل نصیب سازمان هوا فضای ایران شد

دقت "سجیل- 2 " در برخورد به هدف بیشتر از "شهاب- 3 " است



دقت "سجیل- 2 " در برخورد به هدف بیشتر از "شهاب- 3 " است




 

مسکو، 1 خرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ یک کارشناس مسایل امنیتی اسراییل با اشاره به پرتاب موشک "سجیل- 2 " از سوی ایران گفت: ردیابی این موشک برای دستگاههای رد یاب آمریکایی و اسرائیلی مشکل خواهد بود.


به گزارش «ریا نووستی» روزنامه اسراییلی "یدیعوت آحرونوت " اطلاع داد، "طال عنبر" با ابراز نگرانی عمیق درباره آزمایش موشک دور برد "سجیل2 "از سوی ایران گفت که اگر ایران موشک‌هایی از این نوع به سوی اسرائیل پرتاب کند، ردیابی آنها برای سامانه‌های دفاعی اسرائیل مشکل خواهد بود.
وی که در آکادمی امنیتی "فیشر" در اسراییل فعالیت می‌کند، در اظهارات خود که در شماره دیروز روزنامه به چاپ رسید، آزمایش موشک ایرانی را تهدیدی واقعی برای کشور خواند.
عنبر افزود که این موشک بر خلاف موشک "شهاب -3 " که با سوخت مایع کار می‌کند، با سوخت جامد تغذیه می‌شود و به همین علت رد یابی آن برای دستگاههای ماهواره‌ای و ردیابی موشک آمریکا و اسرائیل مشکل خواهد بود.
این کارشناس افزود: برد این موشک 2300 کیلومتر است و حداکثر می‌تواند 400 کیلوگرم با خود حمل کند، این در حالی است که مسافت میان ایران و اسرائیل 1300 کیلومتر است و این برد اضافه که در سلاح وجود دارد بر قدرت ویرانگری آن خواهد افزود.
وی همچنین در گفتگوی اختصاصی با روزنامه "یدیعوت آحرونوت" پرتیراژترین روزنامه اسراییل نیز اعلام کرد که این موشک بسیار سریع است و دقت آن در برخورد به هدف بیشتر از "شهاب- 3 " است.
عنبر گفت : این موشک به صورت کاملا بومی تهیه شده است و این موضوع نشان می‌دهد که آنها (ایرانیها) در این زمینه مطالعات گسترده‌ای را انجام داده و آزمایشگاه‌های مدرنی را برای تولید سوخت جامد بر پا کرده اند.