*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

نخستین محموله نسل‌سوم موشک فاتح 110 تحویل سپاه پاسداران ایران شد




نخستین محموله نسل‌سوم موشک فاتح 110 تحویل سپاه پاسداران ایران شد


 

مسکو، 30 شهریور، خبرگزاری «ریانووستی»/ احمد وحیدی وزیر دفاع ایران در مراسم تحویل نخستین محموله نسل سوم موشک فاتح 110 به نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در آینده نزدیک نسل بعدی موشک فاتح 110 نیز آزمایش خواهد شد.



به گزارش خبرگزاری «ریانووستی» به نقل از "فارس" وحیدی در جمع خبرنگاران گفت: همانگونه که در روز صنعت دفاعی و بهنگام آزمایش موفقیت آمیز نسل سوم موشک فاتح 110 اعلام کردیم، نخستین محموله نسل سوم موشک فاتح 110 در ایام هفته دفاع مقدس (آغاز جنگ بین عراق و ایران) به نیروی هوافضای سپاه تحویل خواهد شد، امروز شاهد تحویل این موشکها هستیم.
وحیدی افزود: با بکارگیری این موشکها، توان و تحرک عملیاتی یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت.
وحیدی اعلام کرد: انشاءالله در آینده نزدیک نسل بعدی موشک فاتح 110 نیز آزمایش خواهد شد.
یادآوری می کنیم که سپاه پاسداران سال گذشته نیز در جریان رزمایش دفاع ضدموشکی خود  دو موشک کوتاهبرد "فاتح 110"، "تندر 69" و راکت زلزال را پرتاب کرد.

پیش از این "ولادیمیر ساژین" کارشناس انستیتوی خاورشناسی در مقاله ای پیرامون برنامه موشکی ایران ضمن شرح تاریخ بهره برداری جمهوری اسلامی ایران از موشک های شهاب، اشاره کرده بود که طراحان و مهندسین موشک ساز ایرانی توانسته اند به موفقیت های بزرگی در مدرنیزاسیون موشک های تاکتیکی -عملیاتی "فاتح -110" (برد موثر آنها 210 کیلومتر است) دست یابند. آنها این موشک کلاس "زمین-زمین" را برای استارت از سکوهای مجموعه های موشکی مدل "اس-75" روسی متحول ساخته اند.

پرتاب موشک پروتون-ام باسه ماهواره گلوناس-ام ازفرودگاه فضایی بایکانور



پرتاب موشک پروتون-ام باسه ماهواره گلوناس-ام ازفرودگاه فضایی بایکانور


 


مسکو، 11 شهریور، خبرگزاری «ریانووستی»/ موشک ماهواره بر کلاس سنگین "پروتون-ام" به همراه سه ماهواره "گلوناس-ام" روز پنجشنبه از فرودگاه فضایی "بایکانور" قزاقستان پرتاب شد.



"الکسی زالاتوخین" دبیر مطبوعاتی وزارت دفاع روسیه به «ریانووستی» گفت: "امروز صبح از فرودگاه فضایی بایکانور، پرتاب موشک ماهواره بر کلاس سنگین "پروتون-ام" به همراه سه ماهواره "گلوناس-ام" انجام شد".

سیستم جهانی ماهواره ناوبری "گلوناس" روسیه که مشابه سیستم "جی پی اس" آمریکاست، از سال 1993 مورد بهره برداری قرار گرفت.

گلوناس برای تعیین محل و سرعت حرکت وسایل نقلیه دریایی، هوایی و زمینی همچنین افراد با دقت یک متر مورد استفاده قرار می گیرد. برای کار این سیستم به صورت کامل، نیاز به 24 ماهواره است. بر اساس اطلاعات، تا اواخر ماه جولای 21 ماهواره در مدار مشغول به کار بود.


فوری/ سردار وحیدی اعلام کرد:

شلیک موفقیت‌آمیز نسل سوم موشک‌ فاتح 110

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از شلیک موفقیت‌آمیز نسل جدید موشک فاتح 110 خبر داد.



به گزارش  فارس، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دومین روز هفته دولت از پرتاب موفقیت‌آمیز نسل 3 موشک فاتح 110 خبر داد. موشک فاتح 110 جزو موشک‌های کوتاه‌برد نیروهای مسلح و با دقت بسیار بالا محسوب می‌شود که از سوخت جامد بهره می‌برد. پیش از این نیز موشک بالستیک و میان‌برد "قیام1" همزمان با روز صنعت دفاعی با موفقیت کامل شلیک شد.

هواپیمای رادارگریز چین کپی بود؟+عکس


مقامات چین اخیرا از یک فروند جنگنده رادار گریز این کشور رونمایی کردند اما به نظر می رسد این جنگنده از یک جنگنده امریکایی الگوبرداری شده است.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، این در حالی است که گفته می شود دانش بومی بکار رفته در این جنگنده چینی تاحدودی از فن آوری جنگنده های آمریکایی الگو برداری شده است.

 آسوشیتدپرس در گزارشی بیان کرد: کارشناسان معتقدند ممکن است برخی از دانش فن آوری بومی بکار رفته در این جنگنده رادار گریز جدید چینی از یک فروند جنگنده اف-117نایت هاوک آمریکایی که در سال 1999میلادی در صربستان مورد اصابت قرار گرفت، برداشته شده باشد. جنگنده های رادار گریز نایت هاوک آمریکایی از اولین نمونه های جنگنده های رادار گریز بودند که بسختی سامانه های رادار می توانست آنها را ردیابی کند.اما در 27 مارس 99 میلادی، در خلال عملیات بمباران نظامیان ناتو در جنگ کوزوو، براثر شلیک سامانه ضد موشکی صربها، یک فروند از جنگنده های نایت هاوک سقوط کرد.

یکی از مقامات بلندپایه نظامی کرواسی گفت: بررسی تکه هایی از جنگنده نایت هاوک آمریکایی که در صربستان سقوط کرده بود نشان می دهد که برخی از فن آوریهای موجود درآن درساخت جنگنده رادار گریز جدید چین استفاده شده است. این درحالی است که تاکنون مقامات دفاعی چین و پنتاگون دراین باره اظهار نظر نکرده اند.

جی-20، جنگنده جدید رادارگریز چینی در 11 ژانویه با مانور هوایی خود از رشد و توسعه فن آوریهای نظامی این کشور خبرداد. این جنگنده دو موتوره جی-20 می تواند رقیبی برای جنگنده اف-22 آمریکایی و جانشین نایت هاوک، جنگنده های نسل گذشته نیروی هوایی این کشورتوصیف شود.

ازسوی دیگر، برغم دیدار هو جین تائو رئیس جمهور چین از آمریکا، بسیاری از کارشناسان در واشنگتن، پکن را تهدید اقتصادی و نظامی علیه آمریکا می دانند. قسمت هایی از جنگنده سرنگون شده آمریکایی در صربستان شامل بال چپ، کابین خلبان، صندلی ، کلاه و رادیوی خلبان در موزه فضا نوردی بلگراد نگهداری می شود.

آزمایش موفقیت آمیز موشک نسل سوم موشک فاتح 110

آزمایش موفقیت آمیز موشک نسل سوم موشک فاتح 110

وحیدی همچنین تصریح کرد: قدرت موشکی نیروهای مسلح با بکارگیری این موشک به نحو چشم گیری افزایش می یابد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از آزمایش موفقیت آمیز نسل سوم موشک فاتح 110 خبر داد و گفت: بکارگیری سیستم هدایت و کنترل بسیار دقیق، این موشک را قادر می سازد با دقت بالایی به اهداف مورد نظر اصابت کند.

به گزارش مهر، سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی امروز چهارشنبه  پس از پایان جلسه هیئت دولت  در جمع خبرنگاران افزود: نسل سوم موشک فاتح 110 که به دست متخصصان زبده و کارآمد صنایع هوا و فضای وزارت دفاع طراحی و تولید شده از هیچ یک از موشک های موجود دنیا الگوبرداری نشده است.

وی افزایش برد، افزایش دقت، کاهش زمان مورد نیاز برای استقرار و سهولت در نحوه انبارداری در مناطق مختلف آب و هوایی را از دیگر ویژگی های نسل جدید موشک فاتح 110 برشمرد.

وزیر دفاع در ادامه افزود: در هفته دفاع مقدس محموله های نسل جدید موشک فاتح 110 به نیروهای مسلح تحویل خواهد شد.

وحیدی همچنین تصریح کرد: قدرت موشکی نیروهای مسلح با بکارگیری این موشک به نحو چشم گیری افزایش می یابد.

وی با تبریک این موفقیت بزرگ و دستاورد سترگ به محضر فرماندهی کل قوا، ملت شریف ایران و نیروهای مسلح گفت: فاتح 110 فتح دیگری در عرصه علم و فناوری دفاعی و نماد دیگری از تحریم شکنی و تهدیدزدایی است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با پروژه ایران هراسی در منطقه گفت: موشک های ما هیچ ارتباطی به کشورهای منطقه  ندارد و اینگونه فضاسازی ها تنها برای بهره برداری های خاص صورت می گیرد.