*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

جنگنده J-15 چین بعید است رقیبی برای "سوخوی-33" روسیه باشد



جنگنده J-15 چین بعید است رقیبی برای "سوخوی-33" روسیه باشد




 


جنگنده چینی J-15 نمی تواند در بازارهای خارجی با مشابه روسی خود یعنی "سوخوی-33" به خاطر پارامترهای نه چندان مناسب آن رقابت کند. این مطلب را "ایگور کاراتچنکو" مدیر مرکز تحلیلی معاملات تسلیحاتی بین المللی اطلاع داد.

چین کار ساخت جنگنده عرشه ای را با نمونه برداری از "سوخوی-33- ت10 کا" که پنج سال پیش از اوکراین خریداری کرده است، آغاز نمود. رسانه های خارجی از آغاز پروازهای آزمایشی این جنگنده خبر می دهند.

"ت-10 کا" یکی از اولین نمونه های "سوخوی-33" بود که در چارچوب برنامه تحقیقاتی و تدارک تولید آن ساخته شد. این کارشناس توضیح داد که به همین خاطر طراحی آن نواقص زیادی دارد که متعاقبا در روسیه رفع شدند.

مدیر مرکز تحلیلی معاملات تسلیحاتی بین المللی تاکید کرد که اخبار رسانه های گروهی مبنی بر اینکه کارشناسان چینی توانسته اند مشکل مکانیزم جمع شدن بال های این جنگنده را حل کنند، بعید است که حقیقت داشته باشد.

به اعتقاد کارشناسان، تولید موتور جنگنده های عرشه ای نیز یکی از مسائل فنی  بسیار دشوار است. تولید موتورهای جنگنده ها در کل یکی از نقاط ضعف صنایع چین است. تاکنون چین نتوانسته که موتور کاملی برای جنگنده های زمینی بسازد به همین خاطر آنها را از روسیه خریداری می کند. کاراتچنکو در اینجا اشاره کرد که حال گفتنی است که تولید موتور جنگنده های عرشه ای مسئله دشوار تری است.

چین به جنگنده های عرشه ای مشابه "سوخوی-33" به خاطر برنامه احداث ناوهای هواپیمابر نیاز دارد.

پکن مذاکرات خرید "سوخوی-33" را چند سال پیش با روسیه آغاز کرد. به موازات این مذاکرات طولانی چین به طور جدی بر روی ساخت مشابه "سوخوی-33" که قرار است برای ناوهای هواپیمابر آتی در نظر گرفته شوند، کار می کند.

چین بیش از 20 سال است که بر روی پروژه ناوهواپیمابر ملی خود کار می کند. به همین خاط پکن جهت مطالعه و فراگیری تجارب ساخت آن چند ناو از گردونه خارج شده برخی از کشور از جمله ناو "ملبورن" استرالیا در سال 1994 و ناوهای هواپیمابر سنگین کلاس "واریاگ"، "مینسک" و "کییف" شوروی سابق را خریداری کرده است.

کاراتچنکو گفت: "پکن برای تولید ناوهای هواپیمابر خود نیاز دارد که چندین مسئله مهم فنی مربوط به تامین چندین سیستم ناوبری و تسلیحاتی آنها را حل کند. در ضمن چین برای تامین بخشی از قطعات به احتمال قوی نیاز دارد که به روسیه و یا اوکراین مراجعه کند".

بر اساس پیشبینی مرکز تحلیلی معاملات تسلیحاتی بین المللی، چین تا سال 2020 قصد دارد که از چهار تا شش فروند ناو هواپیمابر تولید کند. یگان های متشکل از این ناوها قرار است که در دریاهای جنوبی و شرقی چین مستقر شوند.

خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، 31 خردادماه

اسرائیل: برای اقدام علیه حزب‌الله آماده‌ایم

اسرائیل: برای اقدام علیه حزب‌الله آماده‌ایم


فرمانده ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل درباره حمله احتمالی این رژیم به حزب‌الله لبنان در مناطق مسکونی جنوب این کشور هشدار داده است.
به گزارش مشرق به نقل از "پرس تی‌وی" گابی اشکنازی که به ایتالیا رفته است، سه‌شنبه (29 تیر) در گفت‌وگو با رادیو رژیم اسرائیل گفت، این رژیم آماده است در صورت لزوم علیه حزب الله لبنان در مناطق جنوبی این کشور اقدام کند.
وی با طرح این ادعا که حزب‌الله درحال تقویت قوا و تجهیزات در جنوب لبنان است، افزود، رژیم اسرائیل اوضاع و تحولات لبنان را تحت نظر دارد و برای هرگونه اقدام احتمالی آماده است.
فرمانده ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل در ادامه ادعاهای خود، نیروی سازمان ملل مستقر در جنوب لبنان را به ناتوانی در کشف سلاح در این منطقه متهم کرد.
منابع سرویس اطلاعاتی ارتش اسرائیل اخیرا مدعی شده‌اند، جنبش حزب‌الله پس از جنگ 2006 لبنان، 40 هزار موشک در روستاهای جنوب لبنان ذخیره کرده است.
به گزارش فرانس‌پرس، وزارت دفاع اسرائیل دوشنبه شب اعلام کرده است، قصد دارد نوامبر 2010، نوعی سامانه رهگیر موشکی موسوم به گنبد آهنین را در منطقه مستقر کند.
رژیم اسرائیل ادعا می‎کند، این تصمیم برای مقابله با تهدیدهای مرتبط با شلیک موشک از غزه و لبنان گرفته شده است.

توافق نهایی برای فروش جنگنده های پیشرفته F-35 آمریکا به اسرائیل (+مشخصات فنی)



توافق نهایی برای فروش جنگنده های پیشرفته F-35
آمریکا به اسرائیل (+مشخصات فنی)
نوع "A" این هواپیما صرفا برای کاربرد در باندهای زمینی و نوع "C" آن با مشخصه برخاست و فرود عمودی برای ناوهای هواپیمابر طراحی شده است . البته از نوع " B " این هواپیما می توان روی ناوهای هواپیمابر نیز استفاده کرد .

آمریکا و اسرائیل در آستانه توافق نهایی برای معامله 19 فروند جنگنده های اف - 35 قرار گرفتند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، مدیر آژانس فروش سلاح در وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد به زودی این کشور به اسرائیل جنگنده های پیشرفته اف 35 می فروشد.

شرکت "لاکهید مارتین" آمریکا نیز اعلام کرد تمایل اسرائیل به خرید این جنگنده ها، نشانه ای از اعتماد جهانی است که به این جنگنده وجود دارد.

تحلیلگران می گویند ارزش این معامله به سه میلیارد دلار می رسد.

"استیف اوبرایان" معاون رئیس شرکت لاکهید نیز گفت: هنگامی که اف- 35  را انتخاب می کنند به نظر ما گواهی درباره امکانات این هواپیماست.

وی همچنین گفت که این شرکت در حال دست یابی به توافق با دولت آمریکا برای فروش تعداد دیگری جنگنده های اف -35 به کشورهای خارج از هشت کشور همکار در ساخت این جنگنده است.

با فروش اف-35 به اسرائیل، این رژیم نخستین طرف خارج از هشت کشور شریک در تولید این هواپیماست که اف -35 دریافت می کند.

مذاکرات خرید اف -35  آمریکا توسط اسرائیل از سپتامبر 2008 آغاز شده شده بود.


نگاهی به هواپیمای اف 35

هواپیمای اف 35 ساخت کمپانی "لاکهید مارتین" آمریکا یکی از پیشرفته ترین جنگنده های حال حاضر جهان است که به مرور زمان ارتش های کشورهای متحد آمریکا با خرید این هواپیما آن را به استخدام نیروی هوایی خود در آورده اند.

طول این جنگنده  13.5 متر ، عرض آن حدود 11 متر ، وزن حداقل آن بیش از 10 تن و وزن حداکثری آن قریب به 23 تن می باشد . حداکثر سرعت این هواپیما حدود 1.8 ماخ و برد عملیاتی آن 1800 کیلومتر است .

این هواپیما در سه مدل نوع A  ، B و C  بوده و تفاوت مدل های آن بیشتر حول محور برخاست و فرود آن است .

 هواپیمای اف 35 مدل A : برخاست  و فرود عادی و روی باند.
هواپیمای اف 35 مدل B  : برخاست  سریع و فرود عمودی.
هواپیمای اف 35 مدل  C: برای ناوهای هواپیمابر طراحی شده است .

نوع "A" این هواپیما صرفا برای کاربرد در باندهای زمینی و نوع "C" آن با مشخصه برخاست و فرود عمودی برای ناوهای هواپیمابر طراحی شده است . البته از نوع " B " این هواپیما می توان روی ناوهای هواپیمابر نیز استفاده کرد .

بنا به اعلام مقامات کمپانی لاکهید مارتین این هواپیما می تواند تا سال 2040 کارایی عملیاتی خود را حفظ کند . این هواپیما  4 برابر، کارایی بیشتری در عملیات های هوا به هوا و هشت برابر کارایی بیشتر در عرصه عملیات های هوا به زمین دارد .

این هواپیما  ، جنگنده ایست چندماموریته که برای عملیات هوا به زمین بهینه سازی شده و ماموریت هوا به هوا، اصولاً ماموریت ثانویه وی به شمار می آید. این هواپیما تا حدود زیادی به جنگنده " F/A-22 Raptor " شباهت دارد و طرح کلی آن مشابه این هواپیما بوده، هم چنین تا حدود زیادی نیز از فناوری های مشترکی بهره می جویند.

چون اف 35 بیشتر برای برخاست و فرود عمودی طراحی شده بنابراین فرسایش قطعاتی کمتری نسبت به دیگر جنگنده ها دارد . 
برای برخاست عمودی ، این هواپیمای تک موتوره، از سیستم " کشش منحرف شده " بهره می جوید .

خدمه اف 35  یک نفره طراحی شده و این هواپیما، برای حمل تسلیحات خود از دو محفظه داخلی و چهار پایلون خارجی استفاده می کند. هر یک از محفظه ها، قابلیت حمل دو موشک یا بمب یا هر سلاح دیگر را دارند و مقرهای خارجی نیز به همین ترتیب می توانند لود شوند. تقریباً در تمامی مدل های این هواپیما، تسلیحات یکسانی به کار رفته و تغییرات تنها در قسمت راداری و سیستم های پیچیده برخاست و نشست صورت می پذیرد.

رئیس جمهوراسرائیل کره شمالی را به تحویل موشک به ایران متهم کرد




رئیس جمهوراسرائیل کره شمالی را به تحویل موشک به ایران متهم کرد




 

 کره شمالی به ایران جنگ افزار تحویل می دهد. این مطلب را رئیس جمهور اسرائیل در مصاحبه با روزنامه ژاپنی "یومیوری" اعلام کرد.




طبق گزارش رادیوی "مایاک" روسیه، شیمون پرز خواهان استقرار راکت های ضد موشکی در کشور های همجوار ایران شد. رئیس جمهور اسرائیل کره شمالی را "فروشگاه فروش موشک و تجهیزات هسته ای بدون حقوق گمرکی" نامید.флаг КНДР и Тегеран, Иран

بر اساس گزارش روزنامه ژاپنی او گفت ایران که از کره شمالی اسلحه دریافت می کند، آنرا به سوریه و سپس سوریه آنرا به گروه شیعه حزب الله لبنان واگذار می کند.

قابل ذکر است سوریه قبلا این ادعا ها را رد کرده است.

این در حالیست که در خرداد ماه سال جاری خبرگزاری "آسوشیتدپرس" گزارش داد کره شمالی به کمک واسطه ها به طور غیر قانونی فناوری هایی که برای تولید سلاح هسته ای و موشک ها بالستیکی بکار می روند را صادر کرده است.

بر اساس گزارش سازمان ملل متحد که در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته است، پیونگ یانگ در فعالیت های غیر قانونی انرژی هسته ای و تولید موشکی های بالستیکی دست دارد. در این سند گویا اشاره شده که کره شمالی برای دور زدن تحریمات سازمان ملل متحد جهت همکاری با ایران، سوریه و میانمار از کمپانی های جعلی و همچنین خدمات گروهک های جنایی بین المللی استفاده می کند. کمیته سازمان ملل متحد قصد دارند که اسناد بیشتری در زمینه بررسی کرده و از کلیه طرفین خواست که در صورت امکان موانعی را بر سر راه کره شمالی ایجاد کنند.

hیران قصد دارد موشک های دوربرد بسازد



Запуск ракет


وزیر دفاع: ایران قصد دارد موشک های دوربرد بسازد


 


مسکو، 11تیر،خبرگزاری « ریا نووستی»/ احمد وحیدی  وزیر دفاع ایران اعلام کرد تهران قصد دارد در چارچوب روند تأمین امنیت هوایی خود موشک های دوربرد بسازد. این مطلب را سایت کانال تلویزیونی ایرانی انگلیسی زبان "پرس تی . وی" گزارش داد.



بر اساس این گزارش وحیدی گفت : در حال حاضر ایران در راه ساختن موشک دوربرد برای تأمین امنیت هوایی خود قرار دارد.

طبق گزارش "پرس تی . وی" تهران این تصمیم را به خاطر تعلیق صادرات سامانه های پدافند هوایی روسیه "اس ـ 300" گرفته که مشمول عملکرد تحریم های تازه شورای امنیت سازمان ملل هستند که در روز 9 ژوئن برقرار شده اند.

گزارش های منتشره درباره امکان صادرات این سیستم های موشکی به ایران از سوی روسیه در غرب و اسرائیل احساس نگرانی را بر انگیختند.

لازم به یادآوری است که روز 27 خرداد ماه  مطابق با  18 ژوئن وزارت امور خارجه روسیه تایید کرد که تحویل سیستم های پدافند هوایی "اس-300" به ایران تحت قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار می گیرد.

"سرگی ریبکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گذشته به خبرنگاران گفت: "از نظر ما، قطعنامه جدید تحویل این سیستم ها به ایران را ممنوع می کند".

سیستم های "اس-300" ویژه دفاع از موسسات صنعتی، نهادهای دولتی، پایگاه های نظامی و مقرهای فرماندهی در برابر حملات هوایی و فضایی دشمن هستند. این سیستم قادر به نابودسازی اهداف بالستیک بوده و از قابلیت حمله به اهداف زمینی نیز برخوردار است. تازه ترین مدل سیستم "اس-300" می تواند هواپیماهای دشمن را در فاصله 150 کیلومتری و ارتفاع 27 کیلومتری نابود کند. پیشتر روسیه به ایران مجموعه های ضدهوایی موشکی "تور-ام1" را با برد 12 کیلومتر و ارتفاع 6 کیلومتر عرضه کرده بود.

قابل ذکر است احمد وحیدی در تاریخ 1 اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما نیازی به ساخت اس- 300 نداریم اما سلاح‌های مشابه آن را در دستور کار خواهیم داشت.
وزیر دفاع ادامه داد: آن خبری که چند روز پیش در خصوص تولید آن منتشر شده مربوط به سامانه برد متوسط بود.
یاد آوری می کنیم که چندی پیش "علاء الدین بروجردی" رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران هشدار داد که در صورت اینکه روسها به تعهدان خود در خصوص تحویل سیستم های موشکی "اس-300" به ایران عمل نکنند، ایران بدون تردید اقدام به ساخت این سیستم های در داخل خواهد کرد. بروجردی گفت : "چنانچه روس ها به تعهد خود مبنی بر تحویل سامانه موشکی اس-300 به ایران عمل نکنند، تردیدی وجود ندارد که با عنایت به توانمندی کشورمان در حوزه موشکی اقدام به ساخت این سامانه موشکی خواهیم کرد".