*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

کره شمالی قصد پرتاب ماهواره را از یک ماه قبل به ایران اطلاع داده بود




کره شمالی قصد پرتاب ماهواره را از یک ماه قبل به ایران اطلاع داده بود


«ریا نووستی»/ "حمید رضا ترقی" رییس هیئت پارلمانی ایران در کره شمالی اظهار داشت پیونگ یانگ یک ماه قبل از اعلام رسمی در اول دسامبر قصد پرتاب موشک حامل ماهواره را به تهران اطلاع داده بود. این مطلب را شبکه تلویزیونی NHK گزارش داده است.


این نماینده مجلس شورای اسلامی ایران در مصاحبه با NHK گفت مذاکرات هیئت های نمایندگی ایران و کره شمالی در اواسط اکتبر در پیونگ یانگ انجام شد و در جریان آن دو طرف گزینه های احتمالی برای تخفیف پی آمد های تحریم های اقتصادی اعمال شده از سوی غرب علیه کره شمالی را مورد بحث قرار داده و همچنین در مورد گسترش همکاری برای تامین انرژی و مواد غذایی به توافق رسیدند. ضمنا در جریان این مذاکرات کره شمالی قصد خود برای پرتاب ماهواره را به ایران اطلاع داد .

یادآور می شود کره شمالی روز 12 دسامبر رساندن موفق ماهواره "کوانگ میونگ سونگ - 3" به مدار زمین با موشک "یونها ـ 3" را اعلام کرد اما جامعه بین المللی بخصوص کشورهای همجوار دچار این سوءظن است که پیونگ یانگ بر خلاف قطعنامه های شماره 1718 و 1874 شورای امنیت سازمان ملل متحد موشک های بالیستیکی قادر به حمل کلاهک های هسته ای را آزمایش می کند.

کره شمالی برماهیت صلح آمیز برنامه فضایی خود پافشاری کرده و انجام تحقیقات فضایی را حق خود می داند.

پیشتر "رسول مهاجر" مدیر کل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه ایران گزارش منتشره در خصوص مساعدت متخصصان ایرانی به کره شمالی در تدارک پرتاب موشک حامل ماهواره را  تکذیب کرده بود.

دیپلمات ایرانی در جریان نشست خبری در سفارت ایران در توکیو تاکید کرد ایران و کره شمالی دارای "مناسبات عادی دیپلماتیک" بوده و تمام گمانه زنی ها در مورد موضوع همکاری نظامی احتمالی تهران و پیونگ یانگ "بی اساس" است.

موشک فضایی کره شمالی


موشک فضایی کره شمالی



خانواده موشکهای  فضایی کره شمالی موسوم به Unha  اساسا بر پایه موشک بالستیک و دوربرد تایپودونگ-2 این کشور مشتق شده اند و قادرند در صورت شلیک از سایت پرتاب Tongchang-RI در ساحل غربی این کشور 100 کیلوگرم بار ماهواره ای را تا ارتفاع 500 کیلومتری مدار قطبی  بالاببرند.


.هرچند تمامی آزمایشات این موشک تاکنون ناموفق بوده اند اما کره ایها ظاهرا قصد ندارند به این زودی از توسعه این موشک دست بکشند و در آینده ای نزدیک نیز اعلام کرده اند که پرتاب دیگری را با این موشک انجام خواهند داد مسئله ای که نگرانی و تقلای رقبای این کشور را در آسیا و آمریکا برانگیخته است.. 


ادامه مطلب ...

ایران گزارش منتشره را در مورد مساعدت به کره شمالی در پرتاب موشک تکذیب کرد




ایران گزارش منتشره را در مورد مساعدت به کره شمالی در پرتاب موشک تکذیب کرد



 


«ریا نووستی»/ "رسول مهاجر" مدیر کل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه ایران گزارش منتشره در خصوص مساعدت متخصصان ایرانی به کره شمالی در تدارک پرتاب موشک حامل ماهواره را که صبح چهارشنبه پرتاب شد، تکذیب کرد. این مطلب را خبرگزاری "کیوتو" گزارش داده است.




دیپلمات ایرانی در جریان نشست خبری در سفارت ایران در توکیو تاکید کرد ایران و کره شمالی دارای "مناسبات عادی دیپلماتیک" بوده و تمام گمانه زنی ها در مورد موضوع همکاری نظامی احتمالی تهران و پیونگ یانگ "بی اساس" است.

کره شمالی روز چهارشنبه رساندن موفق ماهواره "کوانگ میونگ سونگ - 3" به مدار زمین با موشک "یونها ـ 3" را اعلام کرد اما جامعه بین المللی بخصوص کشورهای همجوار دچار این سوءظن است که پیونگ یانگ بر خلاف قطعنامه های شماره 1718 و 1874 شورای امنیت سازمان ملل متحد موشک های بالیستیکی قادر به حمل کلاهک های هسته ای را آزمایش می کند.

کره شمالی برماهیت صلح آمیز برنامه فضایی خود پافشاری کرده و انجام تحقیقات فضایی را حق خود می داند.

تجهیز پهپادهای‌آمریکا به لیزر مرگبار+عکس



تجهیز پهپادهای‌آمریکا به لیزر مرگبار
یک مجله آمریکایی از پروژه جدید پنتاگون و رونمایی آتی وزارت دفاع آمریکا از هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به لیزرهایی با قدرت تخریبی بالا خبر داد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از مجله آمریکایی «تایم» نوشت: وزارت دفاع آمریکا نسل جدیدی از هواپیماهای بدون سرنشین را تولید خواهد کرد که نه تنها قابلیت حمل محدود موشک را داراست، بلکه احتمالا مجهز به لیزری اولترالایت و با قدرت 150 کیلو واتی می‌شود که قابلیت تخریب مکرر اشیاء را با سرعت نور دارد.

بر اساس این خبر، این پروژه جدید سیستم دفاع هوایی لیزری وزارت دفاع آمریکا موسوم به «HELLADS» توسط آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی پنتاگون طراحی شده است و این آژانس بودجه‌ای بیش از 60 میلیون دلار را برای اجرای این پروژه در اختیار شرکت پیمانکار خود «جنرال اتومیکس» قرار داده است.

بر اساس اعلام یکی از افراد نزدیک به این پروژه، به کارگیری چنین لیزری در پهپادها، انبار مهمات و به عبارتی قدرت تخریب آنها را نامحدود می‌کند.

در این خبر آمده است که لیزرهایی با قدرت 150 کیلو وات به اندازه ای قوی هستند که قابلیت تخریب هر موشک و یا هواپیمایی را دارند اما صرفا می توان از آنها روی سیستم های دفاعی ثابت استفاده کرد، اما سیستم های دفاع هوایی لیزری پنتاگون موسوم به پروژه HELLADS که بر اساس اعلام آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی پنتاگون مراحل پایانی تولید خود را می گذراند، وزنی سبک تر از وزن یک ماشین کوچک را دارا هستند که این امر امکان به کارگیری آنها را به شکل غیر ثابت تامین می کند.

یکی از کابردهای اصلی پروژه لیزر HELLADS استفاده از آن در نسل جدید هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا است.

شرکت پیمانکار جنرال اتومیکس در ویدئوی دیجیتالی تبلیغاتی خود، پهپادی مجهز به لیزر اولترالایت را به تصویر کشیده است که مجموعه ای از موشک های رهگیر شلیک شده از زمین را در یک لحظه و قبل از اینکه تهاجمشان به را در زمین عملی کنند، نابود می کند.

قابلیت لیزر اولترالایت احتمالا در کنار قابلیت های پهپادهای پریدیتور چند برابر می شود. جنرال اتومیکس بر این باور است که کاربردی ترین استفاده از یک هواپیمای بدون سرنشین ارزان و پر سرعت مانند این است که گروه بزرگی از یگان های یکپارچه ارتش بتواند به قیمت تلفات کم مکانیکی، بر یک شبکه دفاعی به مراتب بزرگ تر قائق شوند.

در ادامه این خبر نوشته شده است که نه سیستم دفاع لیزری پنتاگون و نه هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به این سیستم لیزری به مرحله تولید انبوه نرسیده اند و اگرچه بدیهی است که پهپادها نقشی حیاتی در آینده نیروی هوایی آمریکا ایفا می کنند، اما موفقیت به کارگیری پهپادهای مدل پریدیتور مجهز به این سیستم های دفاع لیزری هنوز تضمین نشده است.

در این خبر به یکی از محدودیت های طبیعی لیزر اشاره و نوشته شده است که اگرچه لیزر بر خلاف یک موشک متعارف، قابلیت این را دارد که به آسانی شارژ مجدد شود و ساعت ها به طور پیوسته کار کند، اما یک سلاح لیزری نمی تواند به راحتی به درون ابرها و یا دود نفوذ کند.

هواپیماهای بدون سرنشین پریدیتور

این در حالیست که یک سیستم دفاع هوایی لیزری اساسا باید پیش از آنکه بتواند هدف خود را نشانه گیری کند، قابلیت دیدن هدف خود را داشته باشد که این ویژگی منجر می شود که از این سلاح به جای استفاده برای هدفگیری اهداف زمینی، علیه موشک ها و هواپیماهای دشمن استفاده کرد.

بر اساس این گزارش روسیه و سایر کشورها در کنار رژیم صهیونیستی که پیشرو تولید چنینتجهیزاتی هستند، اعلام کرده اند که در حال کار روی نسخه های مشابه تسلیحات لیزری قابل حمل خود هستند و در این بین به نظر می رسد که آمریکا در مراحل تولید این تسلیحات لیزری پیشرفت بیشتری داشته باشد.

'الهه وحشت' به سوریه رسید/ بشار اسد همچنان دست برتر را دارد + عکس




معادله اسکندر در برابر پاتریوت؛

'الهه وحشت' به سوریه رسید


تنها ساعاتی پس از آنکه اعلام شد ناتو با درخواست ترکیه برای استقرار سیستم ضدهوایی و ضد موشکی پاتریوت در خاک این کشور و در نزدیکی مرزهای سوریه موافقت کرده است، معادله قوا باز هم به نفع سوریه تغییر کرده است.
مشرق- دولت ترکیه که از نظر نظامی توان مقابله با ارتش سوریه را نداشته و ندارد، با جنجال آفرینی در مورد توان موشکی ارتش این کشور، از ناتو خواست تا در برابر تهدیدات سوریه – و در واقع تکمیل سیستم سپر موشکی آمریکا مستقر در ملطیه – موشک‌های پاترویوت را در این کشور مستقر کند.

اما اکنون روسیه که از مخالفان جدی انتشار این موشک‌ها در مرز سوریه بود و آن را اقدامی در راستای افزایش تنش‌ها ارزیابی می‌کرد، برای نشان دادن قاطعیت خود در حمایت از سوریه، اولین محموله از موشک‌های پیشرفته اسکندر را به سوریه تحویل داده است.

گفته می‌شود این موشک‌ها در یکی از کشتی‌های لجستیک ارتش روسیه که اخیراً در بندر طرطوس سوریه لنگر انداخته بوده و ارتش سوریه آن را دریافت کرده است. تحویل موشک اسکندر به سوریه، عملاً بار دیگر معادله قوا در منطقه را به نفع سوریه به هم زده است.

اسکندر موشک زمین به زمین با سرعت بسیار زیاد است که تاکنون هیچ یک از سیستم‌های ضدموشکی و راداری شناخته شده توان رهگیری آن را نداشته‌اند و پیش از این روسیه تهدید کرده بود در مقابل نصب سیتسم سپر موشکی آمریکا در لهستان و چک؛ آن را در منطقه کالینینگراد در ساحل دریای بالتیک نصب خواهد کرد.

پیام های مهم اقدام روسیه

«الیاس ابراهیم» تحلیلگر مسایل راهبردی در گفت‌وگو با فارس در دمشق گفت که مطالبی که در مورد تحویل دادن سامانه‌های دفاع موشکی اسکندر به سوریه مطرح شده، یک اقدام غافلگیر کننده با لحن شدید است که در مقابل  اقدام ائتلاف ناتو در انتشار موشک‌های پاتریوت در مرزهای سوریه و ترکیه صورت گرفته است. 

وی در مورد علل این اقدام روسیه در دادن سامانه ها به سوریه گفت که از ناحیه راهبردی این موضوع نشان می‌دهد که در درگیریهای بین المللی در سوریه، روسیه همچنان این دیدگاه را دنبال می‌کند که سوریه جزو امنیت ملی این کشور و خط قرمز آن است و نمی‌توان از آن عبور کرد.

این تحلیلگر مسایل راهبردی با اشاره به ویژگی های اسکندر نسبت به پاتریوت گفت که اسکندر سلاحی راهبردی با سامانه های زمین به زمین است و می‌توان از آن برای اهداف هوایی نیز استفاده کرد، البته در این صورت کلاهک‌های انفجاری با قدرت تخریب بالا بر آن نصب می‌شود و همچنین امکان تجهیز هواپیماها به این موشک نیز وجود دارد، به این ترتیب قدرت تاثیرگذاری و تخریبی آن بیشتر از پاتریوت است.



به نوشته ایران اباد، هر چند مشخص نیست که روسیه چه تعداد از این موشک‌ها و سیستم‌های پرتاب آن و چه مدلی از آن را به سوریه تحویل داده است، اما در مجموع می‌توان گفت، همین تعداد هم برای هدف قرار دادن سه سیستم پاتریوتی که قرار است ناتو در ترکیه نصب کند، کافی است.

این موشک با سرعت 2100 متر بر ثانیه و بردی بیش از 450 کیلومتر برای هر سیستم دفاعی الهه وحشت خواهد بود چرا که با سر جنگی پرقدرت خود توانایی آن را دارد تا در یک خطای هفت متری؛ هر هدفی را نابود کند.

روسیه این موشک راهبردی را در حالی به سوریه تحویل داده است که ناتو سیستم پاتریوت قدیمی خود را در اختیار ترکیه گذاشته است.