*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

اس-300 توان دفاعی ایران را درصورت حمله تحکیم می کند



 اس-300 توان دفاعی ایران را درصورت حمله تحکیم می کند




 

"لئونید ایواشوف" رئیس آکادمی مشکلات ژئوپولیتیک روسیه به خبرنگاران گفت که عرضه احتمالی سیستم های روسی دفاع ضد موشکی اس-300 به ایران می تواند پتانسیل دفاعی ایران در صورت حمله نظامی احتمالی از سوی آمریکا و اسرائیل را تحکیم کند.




وی گفت: "ایران برای دفاع از خود اکنون نیاز هرچه بیشتری به تسلیحات دفاعی، از جمله پدافندهای هوایی دارد".

در عین حال این ژنرال ابراز تردید نمود که روسیه این سیستم های ضدهوایی را به ایران عرضه کند. ایواشوف گفت: "من بسیار تردید دارم که در شرایط کنونی روسیه تصمیم به عرضه اس- 300 به ایران بگیرد، همین طور نیز به سوریه".

این کارشناس نظامی گفت: "اگر ایران در صورت حمله هوایی آمریکا و اسرائیل از این سیستم ها استفاده کند، خساراتی که وارد می شد، شاید برای آنها (آمریکا و اسرائیل) غیرقابل قبول می بود. این می توانست تناسب نیروها و تناسب خسارات را تغییر دهد".

قرارداد عرضه سیستم های اس-300 به ایران در ماه دسامبر 2005 امضا شده بود، اما رسماً از آغاز تحقق این قرارداد اطلاعی داده نشده است. پیشتر برخی رسانه ها اطلاع داده بودند که بخش هایی از این سیستم به ایران عرضه شده اند، اما موشک ها هنوز تحویل نشده اند.

روز 8 فوریه 2010 "الکساندر فومین" معاون اول مدیر سازمان فدرال همکاری های فنی و نظامی روسیه به «ریا نووستی» گفت که علت تاخیر در اجرای قرارداد این است که روسیه نقایص فنی این سیستم ها را برای عرضه به ایران رفع می کند. به گفته وی، نقایصی فنی در بخش فرکانس های رادیویی پیدا شده بودند که هم اکنون برطرف می شوند.

اخبار مربوط به احتمال عرضه مجموعه های موشکی اس-300 از روسیه به ایران  نگرانی کشورهای غربی و اسرائیل را برانگیختند.

سیستم های اس-300 ویژه دفاع از مووسسات صنعتی، نهادهای دولتی، پایگاه های نظامی و مقرهای فرماندهی در برابر حملات هوایی و فضایی دشمن هستند. این سیستم قادر به نابودسازی اهداف بالستیک بوده و از قابلیت واردسازی ضربه به اهداف زمینی نیز برخوردار است. تازه ترین مدل سیستم اس-300 می تواند هواپیماهای دشمن را در فاصله 150 کیلومتری و ارتفاع 27 کیلومتری نابود کند. پیشتر روسیه به ایران مجموعه های ضدهوایی موشکی تور-ام1 را با برد شلیک 12 کیلومتر و ارتفاع پرواز موشک 6 کیلومتر عرضه کرده بود.

 

موشک بالستیکی "اگنی-3" هند آماده تحویل به ارتش است




موشک بالستیکی "اگنی-3" هند آماده تحویل به ارتش است





دهلی نو، 21 بهمن، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "موشک بالستیکی "اگنی-3" که در هند طراحی و تولید شده دوره آزمایشات را پشت سر گذاشته و می تواند در اختیار نیروهای مسلح هند قرار گیرد. این مطلب را روز چهارشنبه "آوینش چاندر" مدیر برنامه های "اگنی" در دهلی نو به خبرنگاران اطلاع داد. در میان کشورهای همسایه هند فقط چین موشک هایی را در اختیار دارد که برد آنها بیش از "اگنی-3" است.



وی گفت: بعد از انجام سه پرتاب موفق موشک برای تحویل به ارتش آمده است.

آخرین پرتاب موشک "اگنی-3" روز 7 فوریه انجام شد. این موشک بردی در حدود 3,5 هزار کیلومتر دارد و می تواند کلاهکی به وزن تا 1,5 تن را حمل کند. طول آن 17 متر، قطر-2 متر و وزن آن 48 تن است.

احتمال داده می شود که بزودی آزمایش مدل های دیگر "اگنی" مانند "اگنی-5" که برد آن بیش از 5 هزار کیلومتر است نیز آغاز گردد.

مأموریت های ماهواره نوید ساخت ایران+فیلم




مأموریت های ماهواره نوید ساخت ایران




 

ماهواره نوید علم و صنعت، نخستین ماهواره ملی- دانشجویی کشور است که به دست متخصصان جوان دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی و ساخته شده است. این مطلب را خبرگزاری فارس اطلاع داد.




این ماهواره IRANSAT- IUST یک ماهواره کوچک با ابعاد 50×50×50 سانتی‌متر مکعب و جرم 40 کیلوگرم است که به منظور استقرار در مدار بیضوی با ارتفاع 250 تا 375 کیلومتر و زاویه انحراف‌مداری 55 درجه طراحی شده است.
ارتباط ماهواره با ایستگاه زمینی از طریق سه فرستنده وگیرنده در باندهای VHF و UHF برقرار است و تامین انرژی آن نیز توسط صفحات خورشیدی نصب شده بر بدنه جانبی سازه ماهواره در کنار باتری و بهره‌گیری از تنظیم‌کننده‌ها و مبدل‌های ولتاژ صورت می‌گیرد. 


ماموریت ماهواره نوید علم و صنعت، تصویربرداری از زمین با رزولوشن (وضوح تصویر) 750 متر مبتنی بر روش جاروبی (Push broom) و به صورت تک باند است.
به طور کلی، کاربرد تصاویر دریافتی از این ماهواره در زمینه‌هایی چون جو و علوم هواشناسی (خصوصیات ابرها، بارندگی، رطوبت‌ و دمای هوا، مواد شیمایی جو، بادها، دینامیک جو و تراکم بخار) منابع (ماهیگیری، آب‌های ناشی از برف و یخ، آب‌های اقیانوس‌ها، گردبادها، طوفان‌ها و جزر و مد دریاها) و بلایای طبیعی (خشکسالی، آلودگی محیط زیست و زمین‌لرزه) است.

هوافضا اسرائیل ماهواره جاسوسی جدیدی را پرتاب می کند



اسرائیل ماهواره جاسوسی جدیدی را پرتاب می کند




 

مسکو،12 بهمن، خبرگزاری «ریا نووستی»/ نظامیان اسرائیل آماده پرتاب ماهواره جدید "اوفک-8" می شوند که بطور قابل توجهی کیفیت جاسوسی فضایی و کسب اطلاعات تقریباً بصورت زنده درباره تاسیسات را بالا خواهد برد، این مطلب را روز دوشنبه NRG-Maariv اطلاع داد.



ماهواره از یکی از پایگاه های نیروی هوایی اسرائیل به مدار فرستاده خواهد شد و ششمین ماهواره جاسوسی اسرائیل خواهد بود. نظامیان امیدوارند که از سه ماه دیگر شروع به گرفتن اطلاعات از آن کنند.

آخرین ماهواره اسرائیلی به نام "تِکسار" در ماه ژانویه 2008 به کمک ماهواره بر هندی به مدار فرستاده شده بود. این ماهواره تامین کننده کار یکی از قویترین رادارهای جهان است که به کمک آن می توان بطور شبانه روزی و در هر شرایط آب و هوایی اطلاعات گرفت.

نظامیان معتقدند که "اوفک-8" به ادارات اطلاعاتی اسرائیل اجازه می دهد که سرعت عمل خود در گرفتن اطلاعات درباره همه آنچه که در ایران رخ می دهد را بالا ببرد و همچنین کیفیت عکسبرداری را بهتر سازد. ادارات اطلاعاتی به کمک چند ماهواره جاسوسی این امکان را می یابند که تقریباً بصورت زنده درباره تاسیسات ایرانی اطلاعات دریافت کنند.