*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

«سیمرغ» مرگبار ایرانی با 200 هزار ترکش به میدان بازگشت +عکس


سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس

«سیمرغ» مرگبار ایرانی با 200 هزار ترکش


با توجه به وزن کم بمب سیمرغ عملا تمام جنگنده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و جنگنده های سوخوی 25 نیروی هوایی سپاه توان حمل این بمب را دارا هستند. پس از پرتاب،این بمب تبدیل‌به 147ریز بمب شده و مجموعا ریز بمب های نصب شده، توان تبدیل شدن به 200 تا 294 هزار عدد ترکش را دارند.
  از زمان جنگ دوم جهانی بمب های خوشه ای به عنوان یک گونه جدید از بمب های هوا پرتاب وارد میادین نبرد شدند و تا به امروز نیز به عنوان بخشی مهم از مهمات هوا پرتاب، در اکثر نیروهای هوایی جهان به کار می روند.

در یک نگاه کلی، بمب خوشه ای شامل یک محفظه بزرگ است که در درون آن تعدادی بمب کوچک تر قرار گرفته است. خلبان با نزدیک شدن به محل مورد نظر بمب را پرتاب می کند و پس از طی مسافتی، پوشش نصب شده بر روی بمب کنده شده و ریز بمب های قرار گرفته در آن جدا شده و پخش می شوند. چتر کوچکی در انتهای هر کدام از ریز بمب ها نصب شده و پس از رها شدن آنها باز می شود، این عمل سقوط صحیح این بمب های کوچک را به سمت زمین تضمین می کنند.
 
عمدتا این بمب های کوچک بعد از برخورد عمل کرده و توان نفوذ به زره را نیز دارند. نقش ثانویه آنها هم این است که پس از برخورد به زمین منفجر شده و به تعداد زیادی ترکش بدل شده و می تواند به عنوان یک سلاح موثر بر علیه پیاده نظام به کار رود.

کشورهای مختلفی مثل آمریکا، روسیه، انگلستان و فرانسه از جمله سازندگان این نوع بمب های خوشه ای هستند. از جمله دیگر نقش هایی که بمب های خوشه ای می توانند به عهده بگیرند بحث حمله به باندهای پروازی در فرودگاه هاست که نقش مهمی در غیر عملیاتی کردن یک پایگاه هوایی و در نهایت از کار انداخت یک نیروی هوایی می تواند داشته باشد.

در دوره قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حجم زیادی از بمب های خوشه ای مدل BL 755 ساخت انگلستان خریداری و در طول جنگ تحمیلی توسط جنگنده های اف 4 و اف 5 نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بر علیه تجمعات نیروهای پیاده و زرهی ارتش بعث عراق استفاده شد.

استفاده از این بمب ها در کنار بمب های ناپالم و موشک های ماوریک نقش مهمی در جلوگیری از پیشروی ارتش عراق خصوصا در ماه های اولیه جنگ تحمیلی داشت.

سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس
بمب BL755 ساخت انگلستان

نقش اصلی بمب های سری BL 755 و ریز مهمات حمل شونده توسط آن نفوذ به زره است و در دهه 1970 میلادی برای مقابله با حمله احتمالی یگان های زرهی شوروی سابق در اروپا طراحی شده بود.

هر کدام از این بمب های کوچک توان نفوذ در 250 میلی متر زره را دارد و پس از منفجر شدن هر کدام از این ریز بمب ها به 14400 تا 2000 عدد ترکش بدل می شود که سلاحی مرگبار بر علیه پیاده نظام است. در جریان جنگ فالکلند در سال 1982 میلادی نیز جنگنده های هاریر انگلیسی از این بمب ها بر علیه مواضع نیروهای پیاده آرژانتینی استفاده کردند که به تسلیم شدن سریع آرژانتینی ها منجر شد.

سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس
لحظه جدا شدن ریز مهمات از بمب BL755

در جریان بازدید اخیر دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری از نمایشگاه دستاوردهای صنایع دفاعی کشور، یک بمب با ظاهری شبیه به BL 755 برای اولین بار رونمایی شد که البته جزئیاتی رسمی از آن منتشر نشده است. این بمب "سیمرغ" نام دارد.

با توجه به ساختار ظاهری و نوع طراحی این بمب می توان اینگونه عنوان کرد که این بمب وزنی در حدود 250 کیلوگرم داشته و جنس بدنه آن مانند مدل BL 755 از آلومنیوم است. در این بدنه آلومینیومی 7 بخش و در هر کدام از آنها 21 ریز بمب و در مجموع 147 بمب کوچک در هر یک بمب وجود دارد.

به طور استاندارد، هر کدام از ریز بمب ها معمولا تا 18 متر از بمب فاصله گرفته و سپس چتر آنها باز می شود و برای اصابت، به سمت زمین حرکت می کنند.

سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس
بمب ایرانی سیمرغ

بمب به نمایش درآمده در نمایشگاه وزارت دفاع یک نمونه آزمایشی برش خورده است که دقیقا به مانند نمونه انگلیسی دارای 7 بخش بوده و بمب های کوچک نصب شده در آن مشخص هستند. به نظر صنایع دفاعی ایران اقدام به مهندسی معکوس یا بهره گیری از الگوی موفق این بمب مرگبار انگلیسی کرده اند.

با توجه به وزن کم این بمب که در بالا به آن اشاره شد، عملا تمام جنگنده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و جنگنده های سوخوی 25 نیروی هوایی سپاه توان حمل این بمب را دارا هستند که قابلیت مهم و در خور توجهی است.

سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس

سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس
به شباهتهای بخش جلویی دو بمب در نصاویر دقت کنید

اما یکی دیگر از کاندیداهای احتمالی حمل این بمب می تواند "پهپاد کرار" باشد. تا به امروز و بنا بر اعلام مسئولین امر و تصاویر موجود، این پهپاد ایرانی توان حمل بمب های 500 پوندی یا به عبارتی 226 کیلوگرمی را دارد که با کمی تغییر و استفاده از آلیاژهای سبک تر می توان یک تیر از این بمب ها را در زیر پهپادهای کرار نصب کرد.

سیمرغ مرگبار ایرانی با 294 هزار ترکش به میدان بازگشت+عکس
پهپاد بمب افکن کرار

اهدافی مثل زره پوش ها و نیروهای پیاده نظام دشمن، باندهای فرود و محل های تجمع و استقرار نیروهای متخاصم از جمله اهدافی است که می توان با این بمب آنها را به راحتی از بین برد. کافی است بدانید که مجموعا 147 ریز بمب نصب شده در سیمرغ، توان تبدیل شدن به 200 تا 294 هزار عدد ترکش را دارند.

این عدد خود به تنهایی توان بالای تخریبی این بمب را نشان می دهد. تصور کنید چند فروند پهپاد کرار مسلح به این بمب ها در ارتفاع پایین حمله غافل گیر کننده ای را به مواضع دشمن داشته باشند. حجم تخریبی که این بمب ها ایجاد می کنند مسلما هر دشمنی را قبل از دست زدن به هر تجاوزی به تفکر دوباره وادار خواهد کرد.

اگرچه این بمب می توانست به عنوان یکی از دستاوردهای مهم روز صنعت دفاعی کشورمان معرفی و تبلیغ شود، اما نبود اطلاعات بیشتر از جزییات آن و اکتفا به بیان کلیاتی از ساختار و عملکرد بمب سیمرغ هم می تواند خبری خوش برای دوستداران صنعت دفاعی کشور و رزمندگان مقاومت باشد.

وجود موشک فاتح 110 در زرادخانه حزب الله

نراجا و موشک فاتح 110 (آماده نیست)

وجود موشک فاتح 110 در زرادخانه حزب الله
نهادهای اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی مدعی وجود تعداد کثیری موشک ساخت ایران در زرادخانه جنگی حزب الله لبنان شدند.
به گزارش مشرق، بر اساس ارزیابی نهادهای اطلاعاتی اسرائیل  نیروی مقاومت حزب الله لبنان دارای موشک‌های زیاد با برد بیش از 100 کیلومتر  است.

بنابر این گزارش، نیروی مقاومت حزب‌الله لبنان هم اکنون دارای حداقل 5000 موشک برد بلند ساخت ایران است.

یک مقام اسرائیلی در این باره گفت:« این زرادخانه موشکی قادر به ضربه زدن به داخل اسرائیل  و بخش عظیمی از کشورهای خاورمیانه است.»

این مقام صهیونیستی مدعی رهگیری برخی نقاط موشکی مهم حزب‌الله در بیرون و دره بقاع شد.

این گزارش می‌افزاید، موشک‌های فاتح 110 ایران با برد بیش از 200 کیلومتر بخشی از توان موشکی حزب الله لبنان را تشکیل می‌دهند.

این مقام صهیونیستی افزود که موشک‌های حزب الله از نوع فاتح 110 دارای کلاهک جنگی 1 تنی  و هدایت شوند می‌باشند و قادرند هر نقطه از اسرائیل را هدف قرار دهند.

گفتنی است که فاتح 110 موشک بالستیک تک مرحله‌ای سوخت جامد زمین به زمین ایرانی است که آزمایش موفقیت آمیز آن در سال 1381 انجام شد. مدل اصلی این این موشک حدود 200 تا 210 کیلومتر برد دارد. این موشک 8 متر و 86 سانتیمتر طول دارد و بر اساس  موشک زلزال _ 2ساخته شده و در واقع نوع هدایت شونده و دارای سیستم کنترلی زلزال-2 است. نسل چهارم این موشک که در سال 1391 معرفی شد دارای برد  حدود300 کیلومتر است.

شکست سامانه ضد موشکی اسرائیل

سی



شکست سامانه ضد موشکی اسرائیل

شبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی از شکست آمریکا و اسرائیل در ساخت ضد موشک برای مقابله با موشک های دوربرد جمهوری اسلامی ایران، خبر داد.
  شبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که وزارت جنگ با همکاری آژانس ضد موشک آمریکا در تلاش برای بهبود سامانه ضد موشکی حیتس 2 برای مقابله با موشک های بالستیک بودند تا بتوانند موشک های دوربرد ایران نظیر شهاب را در خارج از سپر جوی هدف قرار داده، نابود کنند.

بر پایه این گزارش، سامانه ضد موشک حیتس 2، از پایگاه نظامی بلماحیم شلیک شد اما در ماموریت خود شکست خورد.

"یائیر رمتی" رئیس واحد "حوما" در وزارت دفاع رژیم صهیونیستی گفت: در دو سال اخیر، آزمایش های موفقی داشتیم؛ اما اکنون تنها چیزی که می توانم بگویم این است که دیگر نباید انتظار موفقیت های متوالی داشته باشیم، ما به شکست نزدیک شدیم.

دکتر "نزیه منصور" نویسنده و پژوهشگر سیاسی در برنامه "العین الاسرائیلیه" از شبکه خبری العالم درباره شکست آزمایش سامانه ضدموشکی حیتس گفت: پس از شکست رژیم صهیونیستی در لبنان، انتظار می رفت این رژیم، با پیروزی در غزه، تجربه تلخ شکست خود را از بین ببرد، اما در غزه هم شکست خورد و اکنون در تولیدات نظامی خود نیز دچار شکست شد و این توالی ناکامی ها، سبب سرشکستگی این رژیم شده است.

منصور افزود: شکست رژیم صهیونیستی در ساخت سامانه های ضد موشک و موشک های قاره پیما، موجودیت این رژیم را به خطر می اندازد به همین سبب دست به دامن آمریکایی ها، فرانسوی ها و دیگر کشورهای غربی شده است تا بتواند هاله شکست را که بر عرصه های سیاسی و اکنون نظامی این رژیم سایه انداخته اند را برطرف کند.

کره شمالی به دنبال موشک زیردریایی پرتاب



http://www.csmonitor.com/var/ezflow_site/storage/images/media/content/2013/0124/0124-north-korea-missile/14850055-2-eng-US/0124-North-Korea-missile_full_600.jpg

کره شمالی به دنبال موشک زیردریایی پرتاب
کره جنوبی از برخی نشانه ها مبنی بر تلاش کره شمالی برای توسعه قابلیت پرتاب موشک از زیردریایی خبر داد.
به گزارش مشرق، سئول با همکاری امریکا به دقت در حال بررسی اطلاعات مربوط به سامانه موشکی بالستیک کره شمالی است.

این خبرگزاری اعلام کرد هنوز هیچ اطلاعاتی درباره این که کره شمالی سامانه موشکی بالستیک فعال دارد ، در دست نیست اما اخیرا نهادهای اطلاعاتی شواهدی را از احتمال این که یک زیردریایی کره شمالی مجهز به این سامانه باشد ، ردیابی کرده اند.

یک منبع دولتی کره جنوبی که نخواست نامش فاش شود ، اعلام کرد چنانچه آزمایش های کره شمالی با موفقیت همراه شود ، ممکن است درصدد دستیابی به زیردریایی های بزرگتر برآید.

تلاش 3 کشور برای فروش زیردریایی به استرالیا+عکس

تلاش 3 کشور برای فروش زیردریایی به استرالیا

 تلاش 3 کشور برای فروش زیردریایی به استرالیا+عکس


 نیروی دریایی استرالیا به شدت به دنبال یافتن جایگزینی برای زیردریایی های کلاس Collins است که تقریبا در حال نزدیک شدن به پایان عمر عملیاتی خود هستند. در این میان 3 کشور سوئد ، آلمان و ژاپن در تلاش هستند تا زیردریایی های ساخت خود را به استرالیا بفروشند.
تلاش 3 کشور برای فروش زیردریایی به استرالیا

کلاس Collins

دولت استرالیا در ابتدا به دنبال خرید 10 فروند زیردریایی کلاس Soryus از ژاپن بود و منابع خبری از احتمال بالای امضاء قراردادی به ارزش 20 میلیارد دلار برای خرید این تعداد زیردریایی خبر می دهند. اما بر اساس جدیدترین اخبار سوئد و آلمان نیز پیشنهاداتی برای برنامه زیردریایی استرالیا داشته اند که می توان به بحث طرح زیر سطحی A 26 ساخت سوئد اشاره کرد که طرح زیردریایی آینده نیروی دریایی سوئد می باشد.

تلاش 3 کشور برای فروش زیردریایی به استرالیا
زیردریایی کلاس Soryus

آلمانی ها نیز طرحی را برای تولید مشترک زیردریایی با یک شرکت استرالیایی ارائه داده اند که البته هنوز اخبار بیشتری در مورد آن منتشر نشده است. یکی از نکات حساس در مورد این قرار محل تولید این زیردریایی ها می باشد. برخی از کارشناسان معتقد هستند که ساخت این شناورها در بیرون از استرالیا می تواند به از بین رفتن تعداد زیادی از شغل ها در بخش صنایع دریایی منجر بشود.