*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

پاسخ امریکا به موشک بالستیک روسیه



پاسخ امریکا به موشک بالستیک روسیه

همزمان با قدرت نمایی روسیه و کشورهای غربی بر سر بحران اوکراین، در حالیکه وزارت دفاع روسیه از آزمایش موفقیت آمیز یک موشک بالستیک قاره پیما خبر داده وزارت دفاع آمریکا نیز اعلام کرد این کشور به زودی یک رزمناو موشک انداز به دریای سیاه می فرستد.


به گزارشمنابع خبری روسیه  به نقل از وزارت دفاع این کشور از آزمایش موفقیت آمیز یک موشک بالستیک قاره پیما خبر دادند. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد  موشک قاره پیما با توان حمل کلاهک اتمی  با موفقیت به هدف از پیش تعیین شده اصابت کرد.
آزمایش موشکی روسیه
خبرگزاری های اینترفاکس و ایتارتاس به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کردند این کشور یک فروند موشک از نوع «آر اس 12 ام توپول آی سی بی ام RS-12M Topol ICBM» را از پایگاه موشکی کاپوستین در نزدیکی دریای خزر با موفقیت آزمایش کرد.

این موشک به هدف خود در منطقه ساری شاگان که یک سایت آزمایش موشک‌های بالستیک در قزاقستان است، اصابت کرد.

خبرگزاری اینترفکس به نقل از ایگور ایگوروف سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد «هدف از پرتاب این موشک، آزمایش یک کلاهک موشک های بالستیک قاره پیما بود.»

 گفته می شود روسیه در ماه های دسامبر و مارس نیز از این نوع موشک آزمایش کرده بود.

وزارت دفاع آمریکا هم اعلام کرد یک رزمناو موشک انداز به دریای سیاه می فرستد.

جان کربی سخنگوی پنتاگون

جان کربی سخنگوی پنتاگون در این باره گفت: «ما رزمناو موشک انداز (ولا گالف Vella Gulf) را احتمالا تا پایان همین هفته به دریای سیاه اعزام می کنیم تا در تلاش ها برای برطرف کردن نگرانی متحدان خود در شرق اروپا از اقدامات روسیه علیه اوکراین مشارکت داشته باشیم. »

این در حالی است که از آغاز تنش ها در شبه جزیره کریمه، آمریکا چندین فروند کشتی جنگی خود را برای حضور در تمرین های نظامی مشترک با نیروی دریایی کشورهای حاشیه دریای سیاه که عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز هستند، به این منطقه اعزام کرده است.

البته آمریکا مجبور است مطابق با کنوانسیون مونترو که در سال ۱۹۳۶ امضا شد کشتی های خود را به تدریج از دریای سیاه خارج کند. بر اساس این کنوانسیون، کشتی های نظامی متعلق به کشورهایی که در حاشیه دریای سیاه قرار ندارند نمی توانند بیشتر از بیست و یک روز در این دریا باقی بمانند.

از آغاز بحران در اوکراین، آمریکا بر حضور نظامی خود در کشورهای شرق اروپا افزوده و بویژه ششصد نظامی خود را به کشورهای حوزه دریای بالتیک از جمله لهستان اعزام کرده است تا در تمرین های نظامی مشترک با نظامیان این کشورها مشارکت داشته باشند.

سفر ایران با سفینه 300کیلویی به فضا

سفر ایران با سفینه 300کیلویی به فضا

رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی از طراحی مفهمومی یک سفینه 300 تا 500 کیلوگرمی برای اعزام موجود زنده به دور مدار زمین خبر داد.
مشرق، محمد ابراهیمی رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی، طراحی مفهومی سفینه مدارگرد با وزنی بین 300 تا 500 کیلوگرم را یکی از برنامه های سال 93 در راستای پروژه های مطالعاتی و تحقیقاتی تحقق هدف اعزام انسان به فضا عنوان کرد و اظهار داشت: در یکی از گام های رسیدن به هدف نهایی اعزام انسان به فضا، ارسال فضاپیما به دور مدار زمین باید اجرایی شود که این موضوع در برنامه میان مدت دیده شده است.

وی با بیان اینکه برای سال جاری طراحی مدل مفهومی یک سفینه 300 تا 500 کیلوگرمی مدارگرد برای بردن ساده ترین نوع حیات به مدار زمین در دستور کار قرار گرفته است، افزود: اعزام موجود زنده ممکن است در قالب یک میمون بسیار کوچک یا موش صحرایی عملیاتی شود.

رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی با تاکید بر اینکه طراحی مدل مفهومی این فضاپیما در همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعریف شده است، گفت: مقدمات اجرای کار پس از تصویب نهایی و ابلاغ آن به سازمان فضایی ایران آغاز می شود.

ابراهیمی وزن این سفینه فضاپیما را حدود 300 کیلوگرم عنوان کرد که در مدار بالای 250 کیلومتر قرار می گیرد و گفت: اعزام این فضاپیما بر روی مدار، سال 96 تا 97 انجام می شود و هم اکنون مدل مفهومی آن در حال تصویب مراحل ابتدایی است.

محققان فضایی کشورمان تاکنون موفق شده اند دو کاوشگر را به زیرمدار زمین ارسال کنند که این دو کاوشگر حامل موجود زنده با موفقیت به زمین بازگشتند.

اعزام انسان به مدار زمین در نقشه جامع علمی کشور برای سال 1404 هدفگذاری شده است.

ایران بسته تحقیقاتی به فضا می‌فرستد

ایران بسته تحقیقاتی به فضا می‌فرستد

رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی از ارسال بسته تحقیقاتی همراه با کاوشگر ایرانی به فضا در سال جاری خبر داد و گفت: با اعلام فراخوانی از دانشگاه ها برای ارائه این بسته تحقیقاتی دعوت به همکاری می کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی مشرق، محمد ابراهیمی رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی، با بیان اینکه امسال کاوشگر پیشرفته حامل موجود زنده به فضا ارسال خواهد شد که بر این اساس علاوه بر آدمکی که قصد داریم با این کاوشگر به فضا ارسال کنیم یک بسته تحقیقاتی در قالب یک آزمایش علمی نیز با این کاوشگر به فضا ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی روزهای آینده فراخوان اعلام این طرح به دانشگاه ها ارسال می شود خاطرنشان کرد: در این کاوشگر قرار است فضایی ایجاد کنیم تا یک بسته تحقیقاتی که مربوط به یک مطالعه علمی است در یکی از دانشگاه های کشور همراه با این کاوشگر به فضا پرتاب شود به این معنی که بعد از فراخوان پیشنهادات دانشگاه ها را بررسی کرده و یک طرح برتر را در قالب مجموعه چند کیلوگرمی که قرار است همراه با کاوشگر به فضا اعزام شود ارسال خواهیم کرد.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه این مدل علمی در دنیا نیز مرسوم است، افزود: سازمان فضایی ناسا نیز این برنامه را با چند دانشگاه پیاده سازی کرده است.

رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی با بیان اینکه مطالعات علمی می تواند در قالب مکانیک سیالات، علم مواد، نانوفناوری و نیز الگوریتم های زیستی باشد، تصریح کرد: این بسته تحقیقاتی باید در شتاب بالا و یا در جاذبه ناچیز در شرایط پرواز قرار گیرد و این فضا روی پروژه تاثیر داشته باشد.

به گفته وی نتایج علمی این بسته تحقیقاتی که امسال با کاوشگر در دست اعزام ارسال خواهد شد پس از اعزام به فضا و بازگشت به زمین اعلام و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

آزمایش موفقیت آمیز موشک قاره پیما توسط روسیه




آزمایش موفقیت آمیز موشک قاره پیما توسط روسیه

ایگور ییگوروف سخنگوی رسمی ارتش روسیه هم در این باره اعلام کرد: هدف از آزمایش این موشک پی بردن به توان نسل جدیدی از موشک‌های قاره پیمای ارتش روسیه است.
به این مطلب امتیاز دهید
4 0
  خبرگزاری فرانسه امروز خبر داد که روسیه یک فروند موشک بالستیک قاره پیما را در یکی از پایگاه‌های نزدیک به دریای خزر ازمایش کرد.

 

این آزمایش موشکی روسیه در حالی انجام شده است که آمریکا با ارسال ناوچه تندروی قادر به شلیک موشک به دریای سیاه سعی دارد همپیمانان خود در شرق اروپا را همزمان با افزایش بحران و تنش در اوکراین آرامش بخشد.

 

دو خبرگزاری اینترفاکس و ایتارتاس روسیه هم در این باره اعلام کردند: نیروهای مسلح ارتش روسیه موشک قاره پیمای دور بردی را که به موشک "توپول" معروف است در منطقه‌ای نزدیک به دریای خزر از پایگاه ماپوستین شلیک و آزمایش کرده است.

 

این منابع نظامی ارتش روسیه اعلام کردند: موشک روسی آزمایش شده 10 هزار کیلومتر برد دارد و در این آزمایش دقیقاً به هدفش که مرکز تجاری در ساری شاگان بود در جنوب شرق قزاقستان اصابت کرد.

 

ایگور ییگوروف سخنگوی رسمی ارتش روسیه هم در این باره اعلام کرد: هدف از آزمایش این موشک پی بردن به توان نسل جدیدی از موشک‌های قاره پیمای ارتش روسیه است.

 

از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا پنتاگون هم اعلام کرده است: آمریکا قصد دارد یک فروند ناوچه تندروی موشک انداز ارتش آمریکا را به دریای سیاه ارسال کند تا از این طریق به هم پیمانان خود در شرق اروپا اطمینان داده باشیم که آمریکا از آنها حمایت می‌کند.

تصاویر


رزمایش جعفر طیار نیروی زمینی ارتش و همچنین طرح جمع آوری سلاح های غیر مجاز در شهر لس آنجلس آمریکا








رزمایش "جعفر طیار" نیروی زمینی ارتش



دومین جنگنده رادارگریز چینی مدل J-20



موشک روسی پروتون- ام





جمع آوری سلاح های غیر قانونی در لس آنجلس- آمریکا