تسلیحات هسته ای حق مسلم
ماست...
در حالیکه قدرتهای هسته ای جهان در حال حاضر هزاران کلاهک هسته ای بسیار ویرانگر را در زرادخانه های مخوف خود انبار کرده اند و کشور عزیز مان ایران هم رسما در لیست اهداف حملات اتمی آنهاست چه توجیهی برای قوی نشدن داریم.؟
دولت آمریکا بالغ بر 300 نفر نیروی نظامی و هزاران فروند جنگنده و بالگرد را در خاورمیانه مستقر کرده و دو کشور عراق و افغانستان را نیز در اشغال خود دارد. در یک کلام بدون داشتن نیروی نظامی کار آمد و ویرانگر ایران کاملا در برابر حمله گسترده رژیم آمریکا آسیب پذیر است.
بمب افکن بی-2 موسوم به شبح
پنهانکار - دقیق و ویرانگر ....سلاحی که
گفته میشود توانایی آن برابر با 70 جنگنده متعارف است . و قادر به حمل
تسلیحات ویرانگر اتمی است.
آمریکا از یک سو خود را مدعی خلع سلاح هسته ای جلوه داده و از این طریق دریچه های پیشرفت ملت ها را به این بهانه مسدود می کند و از سوی دیگر تلاش می کند توانمندی های انسانی و فیزیکی ملت ها را برای دستیابی به دستاوردهای علمی بشری منهدم ساخته و از میان بردارد».
آمریکا از تنها دارنده کلاهک های هسته ای در خاورمیانه یعنی رژیم صهیونیستی که به هیچ یک از مقررات بین المللی حتی قطعنامه های شورای امنیت وقعی ننهاده و سابقه ای مملو از جنایت، تجاوز و اشغالگری داشته و در تاسیسات مخفی هسته ای خود هم چنان در حال افزودن بر انبار کلاهک های هسته ای است، بی وقفه حمایت بی قید و شرط می کند».
درقرارداد دو جانبه کاهش کلاهک های هسته ای موسوم به استارت-2 هیچ ساز و کار راستی آزمایی مشاهده نمی شود و بنابراین اجرای کمی و کیفی همان قرارداد نیز با شک و تردید جدی مواجه است.
بر اساس سند موسوم به
NPRآمریکا برنامه گسترده ای برای استقرار سلاحهای هسته ای تاکتیکی از اروپا تا خلیج فارس را طراحی کرده است.
رژیم انگلیس نیز به مدرن سازی سامانه های هسته ای ترایدنت (سامانه پرتاب کلاهک های هسته ای) ادامه می دهد که دست کم تا یک قرن دیگر تداوم خواهد داشت. اخیرا نیز رژیم انگلیس در یک اقدام کاملا غیرقانونی قرارداد مشارکت هسته ای با فرانسه را امضا کرده تا از یک سو اطلاعات ساخت و مدرن سازی بمب های هسته ای را به مشارکت بگذارد و از سوی دیگر دو کشور هزینه کمتری برای گسترش زرادخانه هسته ای خود صرف کنند.