*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

پاسخ امریکا به موشک بالستیک روسیه



پاسخ امریکا به موشک بالستیک روسیه

همزمان با قدرت نمایی روسیه و کشورهای غربی بر سر بحران اوکراین، در حالیکه وزارت دفاع روسیه از آزمایش موفقیت آمیز یک موشک بالستیک قاره پیما خبر داده وزارت دفاع آمریکا نیز اعلام کرد این کشور به زودی یک رزمناو موشک انداز به دریای سیاه می فرستد.


به گزارشمنابع خبری روسیه  به نقل از وزارت دفاع این کشور از آزمایش موفقیت آمیز یک موشک بالستیک قاره پیما خبر دادند. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد  موشک قاره پیما با توان حمل کلاهک اتمی  با موفقیت به هدف از پیش تعیین شده اصابت کرد.
آزمایش موشکی روسیه
خبرگزاری های اینترفاکس و ایتارتاس به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کردند این کشور یک فروند موشک از نوع «آر اس 12 ام توپول آی سی بی ام RS-12M Topol ICBM» را از پایگاه موشکی کاپوستین در نزدیکی دریای خزر با موفقیت آزمایش کرد.

این موشک به هدف خود در منطقه ساری شاگان که یک سایت آزمایش موشک‌های بالستیک در قزاقستان است، اصابت کرد.

خبرگزاری اینترفکس به نقل از ایگور ایگوروف سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد «هدف از پرتاب این موشک، آزمایش یک کلاهک موشک های بالستیک قاره پیما بود.»

 گفته می شود روسیه در ماه های دسامبر و مارس نیز از این نوع موشک آزمایش کرده بود.

وزارت دفاع آمریکا هم اعلام کرد یک رزمناو موشک انداز به دریای سیاه می فرستد.

جان کربی سخنگوی پنتاگون

جان کربی سخنگوی پنتاگون در این باره گفت: «ما رزمناو موشک انداز (ولا گالف Vella Gulf) را احتمالا تا پایان همین هفته به دریای سیاه اعزام می کنیم تا در تلاش ها برای برطرف کردن نگرانی متحدان خود در شرق اروپا از اقدامات روسیه علیه اوکراین مشارکت داشته باشیم. »

این در حالی است که از آغاز تنش ها در شبه جزیره کریمه، آمریکا چندین فروند کشتی جنگی خود را برای حضور در تمرین های نظامی مشترک با نیروی دریایی کشورهای حاشیه دریای سیاه که عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز هستند، به این منطقه اعزام کرده است.

البته آمریکا مجبور است مطابق با کنوانسیون مونترو که در سال ۱۹۳۶ امضا شد کشتی های خود را به تدریج از دریای سیاه خارج کند. بر اساس این کنوانسیون، کشتی های نظامی متعلق به کشورهایی که در حاشیه دریای سیاه قرار ندارند نمی توانند بیشتر از بیست و یک روز در این دریا باقی بمانند.

از آغاز بحران در اوکراین، آمریکا بر حضور نظامی خود در کشورهای شرق اروپا افزوده و بویژه ششصد نظامی خود را به کشورهای حوزه دریای بالتیک از جمله لهستان اعزام کرده است تا در تمرین های نظامی مشترک با نظامیان این کشورها مشارکت داشته باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد